Napi kártya - Universe (Univerzum)

 

Mostantól megpróbálok mindennap egy-egy kártyát kihúzni Amanda Lovelace: Believe ​in Your Own Magic  paklijából és lefordítani az értelmezését.

32. Universe

mi mindannyian csak csillagpor vagyunk


Amikor gyerekek voltunk, alig tudjuk felfogni saját életünk hatalmasságát, nem beszélve más bolygók létezéséről Nemsokára megtudjuk, hogy nem mi vagyunk a világegyetem közepe: csak csillagporszemek vagyunk a sok égbolt egyikén. Mindazonáltal mindannyiunknak meg kell tennünk a részünket, hogy gondoskodjunk saját egyéni világunkról, különben minden mást kibillent az egyensúlyából. Ügyelj arra, hogy megőrizd az egyensúlyt az életedben, de ne feledkezz meg a nagyszabású dolgokról: hasznosíts újra, ne szemetelj és adj hálát.

, felfogjuk saját életünk hatalmasságát, nem beszélve más bolygók létezéséről. Nemsokára megtudjuk, hogy nem mi vagyunk a világegyetem közepe: csak csillagporszemek vagyunk a sok égbolt egyikén. mindazonáltal mindannyiunknak meg kell tennünk a részünket, hogy gondoskodjunk saját egyéni világunkról, különben minden mást kibillent az egyensúlyából. ügyelj arra, hogy megőrizd az egyensúlyt az életedben, de ne feledkezz meg a nagyszabású dolgokról: hasznosíts újra, ne szemetelj és adj hálát. alig tud ev sb le

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése