KINAI ASZTRÓ - A YANG VÍZ TIGRIS ÉVE 2022

A kínaiak szerint ez az év, a Tigris éve, egy a tavaszias energetikájú év, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Tigris, Ló, Kutya és a Disznó évében születtek. Nem igazán jó a  a Majom szülötteknek, Nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Tigris  alapvetően Fa elemű, ezért mindazoknak jó az év, akik szintén Fa eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, bizalmas kapcsolatokat teremthetnek egymással, de külön még jót tesz a Tűz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Víz eleműeknek kreativitást hoz ez év és vállalkozókedvet, a Fém eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is!) a Föld eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat!

Mivel ez egy ún. Utazó Ló jegy, ezért mozgalmas, változatos évre számíthatunk legtöbben. Ez általában jó év a házasságkötésre, költözködésre, és utazásokra, kivéve a Kecske jegyűeknek.

A Majom, a Patkány és a Sárkány jegyűek főleg mozgalmas évre számítsanak, tele utazással és változásokkal!

Viszot akiknek Kígyó, Majom, vagy Tigris szimbólum van a képletükben, azok az év negatívabb hatásainak kivédésére hordjanak egész évben maguknál valamilyen Disznó szimbólumot!

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez az év:

KALKULÁTOR



YANG VIZ ELEM: A TENGER


 A Yang Víz tranzit: 

nem szereti a konvenciókat, saját törvényei szerint él. Óriási mentális ereje
van, és ha korlátozva érzi magát kitör. Ha elszabadulnak indulatai kívülről nem lehet
megfékezni, ezért különösen fontos megtanulni, hogy érzelmeit kordában tartsa,
valamint kellő önfegyelmet és toleranciát alakítson ki környezete irányában.
 Kettős személyisége van, mely az ár-apály szerint változik. Időnként kiárad keveredik,
beszélget, barátkozik, majd visszahúzódik és egyedüllétben, magányban töltődik.

Ezen év energetikája jó Viz és Fa elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!) esetleg bizonyos Fém embereknek (akikben túlteng a Fém elem), ám rosszat tesz a Tűz eleműeknek!

Mit tegyél? Alkalmazkodj, simulj, légy befogadó, figyelj a világ körforgását, lehetőleg ne hozz nagy döntéseket, - különösen anyagiakkal összefüggésben ne.

Mit NE tegyél? Ne költsd a pénzed, ne vegyél fel hitelt, ne adj kölcsön.

Az év színe: kék, fekete

A saját születési napod eleme kiszámítható itt:

KALKULÁTOR



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése