A Merkúr direkt mozgásba kezd

 

Mától a Merkúr retrográd mozgásból direktbe vált át. Igaz ez érzékelhető módon majd csak 30-tól működik addig még egyhelyben "toporog" a Merkúr, azaz ugyanazon a fokon forgolódik (stationer).


De már némi megkönnyebbülést hoz, főleg az Ikrek és Szűz Ascendensűek számára. Még mindig nem lesznek toppon, sőt, de már legalább a feledékenység, állandó vacillálás, szétszórtság érzete megszűnik számukra. Az egészségi állapotukra továbbra sem ártana azért vigyázniuk, mert a túlhajszoltság miatt könnyebben lebetegedhetnek, de azért már jobban fogják magukat érezni egy fokkal. 

Főleg ha vénuszi emberekkel társulnak vagy vénuszi tevékenységeket folytatnak (művészet, szépségipar, divat, irodalom, zene stb.). Használják ki, mert aztán megint nehezebb napok köszöntenek rájuk!

Az előrehaladó Merkúr jobban tudja érvényesiteni kedvező hatásait.

Bár a Bika jegyében nem túl erős, de beindul a kereskedelem, közlekedés, szállitás, kommunikáció, hirközlés, mindaz ami eddig akadozott, vagy problémákkal terhelt volt. 

Ezt azt jelenti, hogy azok a - főleg adminisztrációs-, ügyeink, amik eddig nem haladtak, a reklamációink, amiket nem vettek figyelembe, a kommunikációnk, mely akadozni látszott, végre megindulnak és mire eléri a Merkúr a normális sebességét igy az ügyek is rendeződni fognak amiket képvisel, utána pedig egyre gyorsuló tempóban haladnak tovább. 

Most vehetünk végre műszaki cikkeket, autókat, most érdemes javítani adni elromlott dolgainkat, tárgyalásokat rendezni, tanfolyamokon résztvenni, esetleges pótvizsgára tanulni és szerződéseket aláírni stb. Ha valami hírt várunk vkitől/vmitől, most már hamarosan megérkezik! Utazások is könnyebben szerveződnek és minden egyéb ilyen dolog, hajrá, mindent bele!




Példa: ha nem vagyunk ugyan se Ikrek se Szűzek, de a Merkúrunk pl. a a 3. és v a 12-es házunkat jelöli a képletünkben, akkor a 3-as ház dolgai (kommunikáció, tanulás, utazások, közlekedés, mozgás stb. ) kezd nagy iramban megindulni szemben az eddigi tötymörgéssel, vagy pedig a 12-es ház mint a krónikus betegségek, magány és titkos ellenségek háza hoz majd jót is rosszat is: a kiújuló betegségeink most eltűnnek, a visszahúzódás megszűnik, viszont a titkos furkálódás sajnos felélénkülhet, de az is lehet, h. távoli tájakra, a tengerentúli utazásra nyilik lehetőségünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése