Újhold a Vízöntőben

 

A hónap első napja újholddal kezdődik a régi energia megújulása érdekében.  

Vizöntő Újholdkor értékeljük át céljainkat, teremtő erőnk új kapukat nyithat. Ezen Újhold idején mindenképpen valami lendületeset és váratlant inditsunk útjára!


Itt egy szilárd, új kezdet: az Újhold ebben a hónapban nagyjából az erős és stabil Szaturnusz bolygó jegyében zajlik, tehát ha úgy kezdted a 2022-es évet, hogy kicsit kiborulsz az irányítástól, akkor ez az Újhold, amely elkötelezi magát amellett, hogy visszatér a pályára.  Ha azonban bezártnak érzed magad, vigyázz, mert ez az érzés még súlyosbodhat.  Csak tudd, hogy bármi is történik az életedben, azért történik, hogy megtanulj valami fontosat.  A Merkúr az Újhold idején még éppen  retrográd, így könnyen lehet, hogy még mindig arra kérnek, hogy tanulj meg egy leckét, amit már régen meg kellett volna tanulnod.  

 Határozd meg szándékaid a jövőbeli közösségeddel, azokkal az emberekkel kapcsolatban, akikkel mostantól együtt szeretnél lenni.  Képzelj el egy sokkal szebb jövőt, a legjobb emberekkel körülvéve, akik segítenek megélni azt a valóságot, amelyet szeretnél.  


Makró szinten lehet, hogy bármi is történik a világban, az nem véletlen történik, hanem mert van egy kollektív leckénk, amelyre kell támaszkodnunk. Minden hónap egy nagyszerű hónap az újholdas kívánságok megfogalmazására és a szándékok feljegyzésére, de ez a most jobban igaz, mint valaha, mert a főnökösködő bolygó a Szaturnusz is különösen résztvesz a dologban.

Különösen gondolj arra, hogy milyen kötelezettségeket vállalsz önmagaddal szemben.  Ha csapdába esettnek vagy blokkolva érzed magad, gondold át, miért és hogyan kerülheted meg azt, ami az utadba kerül.  

Készíts digitális háttérképet az összes olyan képpel, amelyet szeretnél megélni.  Ez az Újhold igazi portál a jövőd számára;  ne veszítsd el a lehetőséget, hogy a legjobb magvakat elültesd az Univerzumban.

Mit jelent számodra ez az újhold?

Ahhoz, hogy megtudd, hol van számodra az újhold energiája, mely életterületeden érvénysek főleg rád a fentiek,  keresd meg  Csillagjegyedet vagy Felkelő jegyedet, nézd meg, melyik házról van szó, majd olvasd el ezt a gyors útmutatót a házakhoz  : 

Kos - 11. ház: barátok, közösségek, mentorálás, vágyak és remények

Bika - 10. ház. karrier, ambiciók, élethivatás,  

Ikrek - 9. ház;  továbbtanulás, jogi ügyek, politika, ezotéria, utazások

Rák - 8. ház;  elmúlás, veszteségek, kiadások, örökség

Oroszlán – 7. ház.  partnerkapcsolat, üzleti kapcsolatok, nyilvánosság, ismerősök

Szűz - 6. ház;  betegségek, mindennapi rutin, kisállatok, munkahely

Mérleg - 5. ház;  , szerelem, gyerekek, az élet örömei, szórakozás, sport, alkotás

Skorpió – 4. ház, ingatlanok, család, otthon

Nyilas – 3. ház;  szűkebb környezet, testvérek, szomszédok, kisebb utazások, kommunikáció

Bak - 2. ház: anyagi javak, ingóságok, étrend

Vízöntő 1.h. megjelenés, az éned, ki vagy te? 

Halak – 12. ház.  elvonultság, zárt helyek, függőségek




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése