KÖNYVRENDELÉS


CSILLAGOK ÚTJÁN 
- Intenzív bevezetés az asztrológiába


Lehetséges könnyen, gyorsan, egyszerűen asztrológiát tanulni? Igen is, meg nem is. 
Az elmélyült tudáshoz ajánlott egy tanfolyam és egy megfelelő tanár, aki az apróbb összefüggéseket is el tudja magyarázni. Ám az alapvető ismeretek megszerzéséhez, az alapvető áttekintéshez bőven elég ez a könyv is. Ebben a könyvben az az újdonság, hogy nem kész "recepteket" kapsz, amit aztán igen nehézkesen lehet összeilleszteni és alkalmazni konkrét esetekben, hanem az asztrológiai rendszer alapjait érted meg. 
Azonfelül, hogy az alapfogalmakkal megismerkedsz (bolygók, jegyek, házak stb.) kapsz egy használható rendszert ezekre építve, illetve olyan fogalmakkal is megismerkedhetsz, amiket mindig szerettél volna tudni de soha senki nem magyarázott el neked. Mint az ősminőségek (amiből minden felépül), bolygók méltóságai (sokkal többféle van, mint gondolnád), a recepciók mibenléte (melyik bolygó kit szeret és kit utál), a házak örömei, a sújtottságok vagy éppen a kombusztaság (Naptól való égetettség) és még sok izgalmas dolog az asztrológia világából.
Más ilyen könyv nincs a piacon, mely ezekkel az alapvető tudnivalókkal foglalkozna érdekes valós példákon és híres emberek képletein keresztül. A végén saját magad is meglepődsz majd amikor onnan kezdve, hogy mi is az a bolygó pontosan - eljutsz odáig, hogy lazán ki tudod elemezni, miért nem működik a barátnőd szerelmi élete (vagy a sajátodé). Kalandra fel! Miért hallgass rám? Több mint 20 éve foglalkozom asztrológiával, ebből 7-8 évet hivatalos tanulással töltöttem, Kalo Jenőnél, meg a RACAS egyesületben, és a Buddhista Főiskolán vizsgáztam és okleveles asztrológus vagyok. Többszáz-többezer ember képletét elemeztem már az évek alatt, radix elemzéssel, szinasztriával és kérdőasztrológiával is foglalkozom.MEGRENDELÉS:

Nyomtatottan: Publioboox

Elektronikusan (epub, mobi): LibriBooklineLíraEkonyv.hu

Elektronikusan (PDF): horary70@gmail.com
------------------------------------------------------------


SZINASZTRIA 
 - Kapcsolatok az asztrológia tükrében
A leggyakoribb asztrológiai kérdések: Összeillik-e a Halak az Oroszlánnal? Mi utal arra, hogy dolgunk van egymással? Mit hozhat, ha a felek Napja szemben áll egymással, stb.
Ez a könyv azoknak szól, akik az asztrológiával ismerkednek, egyben párkapcsolati vagy egyéb kapcsolati gondjaikra az asztrológiától várják a választ. A szerző a bulvárasztrológiai sallangoktól és a semmitmondó receptektől mentesen lépésről lépésre mutatja be a kapcsolatok asztrológiai elemzését.
Kálmán Eszter mintegy 20 éve foglalkozik asztrológiával, okleveles asztrológus. Több ezer ember képletét elemezte már az évek alatt. Tanácsadást tartott, tanított, most pedig könyvében foglalta össze a párkapcsolati asztrológia alapjait.


MEGRENDELÉS:

Nyomtatottan: Underground Kiadó

Elektronikusan (epub, mobi): Libri.huLira.huBooklineEkonyv.hu

Elektronikusan (PDF): horary70@gmail.com

--------------------------------------------------------------------------

KÉRDEZD A CSILLAGOKAT
- Bevezetés a kérdőasztrológiába
Mi is az a kérdőasztrológia? A középkori asztrológia egyik fontos, ám ma kevésbé ismert technikája, amely napjainkban vált újra elismertté. A kérdőasztrológia (horary, horari) nem helyettesíti a hagyományos asztrológiát, inkább kiegészíti azt. Abban más, mint a születési asztrológia, hogy nem kell hozzá a pontos születési óránk és percünk, tehát a személyes horoszkópunk, mert a válasz kulcsa abban az időpillanatban rejlik, amikor a kérdés elhangzik. 
A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni. Kimondottan hasznos műfaj, mert gyakorlatilag bármilyen kérdésre választ kaphatunk, ami aktuálisan foglalkoztat bennünket. A képlet kiértékelése viszont nem vesz igénybe órákat, mint a legtöbb asztrológiai ágazatnál. A radixból is sok mindent meg lehet ugyan állapítani, de csak hosszadalmas méricskélések, tranzitok, direkciók stb. egyeztetése révén. A kérdőasztrológiai képletből mindez nagyjából öt perc alatt kideríthető. Ki az, aki ki tudja olvasni egy radixból, hogy mondjuk két mobil közül melyiket vegye meg? Míg a kérdőasztrológiában ez mindennapos kérdés. Vagy hogy az a pasi, akivel épp randizni kezdtél, vajon életed párja lesz-e? Felvesznek-e a munkahelyre, ahova jelentkeztél? Ha beteg vagy, meggyógyulsz-e hamarosan? Hogy sikerül a családi nyaralásotok? Megvedd-e a használt autót, amit kinéztél magadnak? Melyik iskolába menjen a gyereked? Megkapod-e a fizetésemelést? Felvedd-e a kölcsönt, tudod-e majd fizetni?
A kérdőasztrológia mindezekre a kérdésekre gyorsan és megbízhatóan, nagy pontossággal választ ad neked. Hogyan tudja ezt megtenni? Erről olvashatsz ebben a könyvben!


MEGRENDELÉS:

Nyomtatottan: Underground Kiadó

Elektronikusan (epub, mobi): LibriLíraBooklineEkönyv.huGoogle Play Books
KoboBarnes&Noble, Apple books, Scribd, stb.

Elektronikusan (PDF): horary70@gmail.com

------------------------------------------------                            ---------------------------------------------

Vélemények:

"Kedves Eszter :) múlt héten pénteken érkezett meg hozzám ez a könyv, és mivel számomra ez az egyik legfontosabb téma az asztrológiát illetően, így nem volt kérdés, hogy megveszem-e. Iszonyatosan boldog voltam, hogy megtaláltam!!! Ilyenkor mindig nagyon boldog vagyok az internet miatt :D Tegnapra végig is olvastam az egész könyvet, végigcsináltam a feladatokat is. Egyszerűen fantasztikus a könyv, nagyon egyszerűen, lényegre törően, és emészthetően kommunikálod ezt a témát, hálásan köszönöm mindannyiunk nevében!!! Egy ajándék ez a könyv! Szépséges napokat!"
(N. Dóra)"A Csillagok útján és a Kérdezd a csillagokat c. kiadványaid már ebook formátumban megvannak. Sajnálatos módon nem előbb vettem meg a műveidet, több bosszúságtól szabadultam volna meg (tradicionális asztrológiát tanulni, de hol..., megbízható oktatókat választani stb.).
Tetszett az előadásmódod, a humoros fordulatok, és több félreértést is sikerült eloszlatnod.
Különösen jelentősnek tartom azt, hogy nem egy asztrológiai receptgyűjteményt adsz az olvasóidnak, hanem megmutatod az összefüggéseket. Eddig nekem ez nagyon hiányzott minden efféle tanulmányomból. 
Több alkalommal olvastam végig a könyvet az első betűtől az utolsóig (Csillagok útján), éééés ki is jegyzeteltem keményen :)...a Te iránymutatásoddal azért reálisabb lett a kép...  "
(E.Nóra)