Február hónap Tarot kártyája: a Nap

 

Mottó : Belső és külső harmónia.

Az öröm, a tartós boldogság kártyája. Harmónia, tiszta szeretet, egység, béke.

A lap számértéke : 19

Feladat : A valódi kiegyezés, újjászületés. Bölcsesség, érett szerénység.

Miután megtisztultál az egészségtelen kötődéseidtől januárban, élvezheted  az újjáéledő vitalitás érzését és ragyoghatsz a Nap hatásával februárban. Megérintheted a magasabb potenciálodat - a forrás energiádat és belső erődet - ahogy a fénybe lépsz. Azért vagy itt, hogy hatással légy és pozitív változásokat hozz a világba. Ha eddig egy jelre vártál, ez lesz az! Használd ki ezt a hatásos, ragyogó energiát. A Nap erőt ad, és azt mondja neked, mindegy hol vagy vagy mit csinálsz, a pozitív rezgésed sugározni fog és bevonzza a boldogságot és örömöt az életedbe. Az emberek vonzódnak hozzád, mert mindig a naposabb oldalt látod és melegséget hozol az életükbe. Ez a csodálatos, gyönyörű energia vezet minket át a kemény időszakokon és a sikerhez segít.


Életérzés : Gondtalan, napos élmények, vidámság, elégedettség, életöröm, siker, önbizalom, nehézségek leküzdése.

Párkapcsolat/Kapcsolat : Párkapcsolatban mély bizalmat, szerencsés, hűséges időszakot, eljegyzést, házasságot, gyermekáldást is jelezhet a kártya.


Egészség
: A Nap lapja, maga az Egészség lapja. Ez a legkedvezőbb kártya, ha bármilyen egészségügyi kérdést teszünk fel. Ha minden rendben van, akkor úgyis marad, ha problémákkal küzdesz és megteszel mindent a gyógyulásodért, akkor nagy valószínűséggel újra visszanyered egészséged.

Karrier/Anyagiak : Munkában bíztató terveket, kreativitást, ügyességet, sikert, teremtő energiákat, megbízhatóságot, állás ajánlatokat, gyümölcsöző együttműködéseket, anyagi bőséget jelez a kártya.  Légy szorgalmas és segítőkész!

Szintézis : Sikeres vagy, felnövekszel. Hivatásodhoz bátorsággal és bizalommal légy. Mindent elfogsz érni. Az életben a nap megvilágít számodra minden ösvényt. Tarts ki az elhatározásod mellett!

Rituálé

Ha süt a nap szakíts egy percet arra, hogy kiállj a napfénybe és megfürödj a sugaraiban. Állj mindkét lábaddal a földön, hogy kapcsolatot teremthess a földdel. Fordítsd az arcod a nap felé és hunyd le a szemed.  Aztán tárd szét a karod és az ujjaid. Nyitott szívvel megkapod az energiát vitalitást és ragyogást amit a Nap ajánl neked, érezd minden sejtedben az erőt és vibrálást ha gondolod akár egy megerősítést is elmormolhatsz magadban: " Erős, ragyogó és hatalmas vagyok. tiszta energiából állok.



Kristály: Rózsakvarc


Ez a romantikus kő jól ismert mint az alapvető kristálya a romantikának és szerelemnek. A rózsakvarc békét hoz, kedvességet, és harmóniát a kapcsolatainkba - másokkal és magunkkal is. A rózsakvarc elhozza a békét és melegséget a párkapcsolatokba, de ideális az öngondoskodásra és az elfogadásra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése