Telihold az Oroszlánban

 

Ne hagyd, hogy a büszkeség az utadba álljon!

Ez a fázis egy kreatív projekt sikeres lezárását szimbolizálja. Ez az a stádium, melyre az egész világ hivatalos, hogy megcsodálja munkálkodásod végkimenetelét. Teljesítményedért elismernek vagy a vágyott eredménnyel zársz egy feladatot. 

Amikor a Hold az Oroszlánban lép ez egy csodálatos időszak amikor az emberek sokkal magabiztosabbnak érzik magukat abban, hogy megmutassák a tehetségüket és eszközeiket a világnak. Bár az Oroszlán telihold  feszültséget generál a szükségleteid és a környezeted szükségletei között.  Az oroszlán telihold az ideje annak, hogy elengedd a büszkeséget.

 Ez az előadó jele, és a telihold az Oroszlánban minőségi műsort kíván. Azt mutatja, hogy megkapod mások elismerését. Itt az ideje, hogy a babérjaidon üldögélj, és bezsebeld a dicsőséget.


12.ház Bukás - Merkúr és Mars uralja

Új kezdetre van szükség

A Merkúr gyors és éles eszű, míg a Mars impulzív és energikus - ez a kombináció előhívhat spontán zsenialitást de vakmerő viselkedést is. Vakmerőség iránti vágyad és a szükséges óvatosság konfliktusával szembesülsz. Közvetlen a fellángolásszerű cselekedeteid előtt vagy után kételyek gyötörhetnek. Egy ötlettel kapcsolatban további gondolataid támadhatnak, mely miatt vissza kell térned a tervező asztalhoz. 

Alzarfa - Az Oroszlán farka

A Hold ebben a házban való elhelyezkedéséről hagyományosan úgy tartották, hogy kedvező azok számára akik alkalmazottként vagy fizetett munkaerőként dolgoznak másoknak. 

Hold az Oroszlánban születési képletben

 Uralkodó, domináns típus, büszke és hiú, mindene a dicsőség, mindig a középpontban akar lenni. Teátrális és sértődékeny, mindenhol a vezető pozíciót akarja megszerezni, a családja körében is erre törekszik. Szüksége van arra, hogy szerettei felnézzenek rá, rajongásuk tárgya legyen, cserébe ő is hasonlóképpen tekint rájuk. Gyerekként népszerű, vidám és önzetlen, felnőtt nőképe a hiú, büszke, elegáns dáma, anyaként igazi királynő, aki uralkodik a családon.


Hangolódj a Holdra

Légy káprázatos anélkül, hogy túl sokat tervezgetnél!

További jelentések:

Az önérzet jó a hiúság nem annyira.

Mindenki egyformán fontos. 

A kreatív sürgetést kéne követned -  alkoss valami mágikusat!

Egy barátság véget érhet. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése