KérdőasztrológiaPéldaképletek  "Kérdezd a csillagokat - bevezetés a kérdőasztrológiában" c. megjelent könyvemhez.

További részletek és megrendelés: KÖNYVEIM menüpontban


*****************

PÉLDAELEMZÉS - Hogyan alakul az anyagi helyzetem?

Ez egy nagyon érdekes képlet, amely arra is példa, hogy mindig a képletnek higgyünk, mert sajnos a Kérdezők eléggé szubjektíven tárják elénk az eseteiket, illetve szubjektíven értékelik akár a saját helyzetüket is.


-------------------

PÉLDAELEMZÉS - Melyik mobilt vegyem meg?

A Kérdező egy triplicitás szerinti Mars a 9. ház csúcsán. Elég jól ért hozzá, de tehetetlen és nagyon bízik az asztrológiában, épp azzal kutakodik. A Hold, mint társuralkodó, peregrin a Mérleg jegyében a 11. házban. Az ura után (domicil Vénusz) javul....


--------------

PÉLDAELEMZÉSEK - Jó a kolbász még?

A Kérdező talált még egy kis kolbászt a hűtőben, de már nem emlékezett, mikor rakta be, és kíváncsi volt, vajon megeheti-e még?
------------


PÉLDAELEMZÉS - Megvegyem-e a kiszemelt autót?

A Kérdező egy egzaltált Mars a 2. házban. Nagyon felindult és nagyon rá van kattanva a kinézett autóra, mivel annak uralma alatt van (de ezt jelzi a Plútó is, mint a rögeszmésség bolygója a 3. házban). Mivel a 2. házban van, az anyagiak is foglalkoztatják, van-e pénze az autóra?


-------------


PÉLDAELEMZÉSEK - Igaz, hogy X. színész kilép a tévésorozatból?

Felröppent a hír, hogy a kedvenc sorozatomból kilép a kedvenc színészem. Nélküle nem menne a sorozat, úgyhogy megkérdeztem, mi igaz ebből?
Ez az egyik olyan kérdéstípus, ahol kivételesen nem nagyon számít a Kérdező személye (hacsak nem valami nagyon személyes dologról van szó). Itt nem az a fontos, ő hogyan áll hozzá, hanem, hogy mi van a hírrel, ill. a benne foglalt tartalommal.


--------------
PÉLDAKÉPLET - Érdemes-e a tanfolyamot elvégeznem?

„Érdemes-e belevágnom a tanfolyamba?”

Érvényesség: az óra ura Jupiter, az aszcendens ura Vénusz. A Jupiter a Vénusz uralma alatt és kölcsönösen is, mert a Vénusz meg a Jupiter uralma alatt, tehát abszolút érvényes ez a képlet. A kérdezőnk egy Vénusz és a Hold. A tanfolyam az ugye a 3-as ház ura lesz, az a Jupiter. A szakmája, amihez kell ez a tanfolyam, az a 10-es ház, a Hold, illetve az a tanfolyam ára is lesz és ennyi a jelölő.
-----------------PÉLDAELEMZÉS - Lehet-e valami probléma az utazáson?

A háttér, hogy egy anyuka a lányával utazna külföldre, életében először utazik repülőn, úgyhogy vannak némi fenntartásai és ezért tette fel a kérdést. Nézzük meg akkor az előbb tanultak alapján, hogyan is kell elemezni egy ilyen kérdést!


------------------PÉLDAKÉPLET - Jó-e a gyereknek ez az iskola?

A kérdező gyereke szeptemberben kezdett kiemelt óraszámban két tanítási nyelvű osztályban, és az iskola folyamatosan azt kommunikálja, hogy ő itt nem felel meg. Folyosói szaladgálás, órazavarási csínyek. Kérdése az anyukának következő volt: „a gyerek éretlen az iskolára vagy a tanítónő elvárásai merevek?” Az óvoda döbbenten áll, nem értik mi történt, szerintük kész volt az iskolára a gyerek, nem került szóba visszatartás. Jobb lenne neki egy másik osztályban, ahol kisebb a terhelés, vagy várjanak és ki fog alakulni a helyzet?

------------------

PÉLDAKÉPLET - Eladom-e a telkemet?

Eladom-e a telkemet idén?

Az érvényesség: az óra ura a Hold, az aszcendens ura egy Mars, a Hold a Mars uralma alatt, úgyhogy abszolút érvényes a kérdés.


-------------------PÉLDAKÉPLET - Sikerül-e eladni a házam fél éven belül?

Ez egy tipikusan jó kérdés ingatlan ügyekben, nézzük meg ezt a képletet, lehet általánosítani is ebből a képletből.

Nézzük meg a házat ilyenkor, először is amit el akar adni, az a 4. ház lesz. Bikában van a 4. ház, így az ura a Vénusz lesz, ami egy triplicitás szerinti Vénusz, ez azt jelenti, hogy elég jó. Egy elég jó állapotú házat jelent, ilyenkor érdemes a terminusát is leellenőrizni, hogy milyen is az a ház, ezzel lehet visszaigazoltatni a dolgokat. Ez a ház a Jupiter terminusában van, egy elég nagy, tágas ház lehet. Ez így is volt, ezt visszaigazolták.

-----------------PÉLDAKÉPLET - Marad-e az albérletünk?

A kérdés háttere, hogy kicsivel több, mint 4 éve élnek egy jó ismerősüknél a párjával albérletben. A tulajdonossal jóban vannak, de az előre megmondta, hogy majd a lányának szánja a lakást, de döntés még nem született, hogy maradhatnak-e, vagy a lánya igényt tart a lakásra. Nem tudja mikor születik a döntés és ezért kérdezte, mert jó lenne tudni valamit, hogy ki kell költözni, vagy maradnak-e és ezt kb. 1 év időtartamban szeretné tudni.

--------------------


PÉLDAKÉPLETEK - Sikeres lesz-e a biciklitúra?


A Kérdező egy peregrin Nap Rákban, 11. házban, követő házban. A Holdja, mint társura szintén peregrin, a 12. ház, sötét házban, hanyatló házban. Ebből már látszik, hogy közepes erőben van, és lelkileg szorong kissé az egésztől, ill. arra is gondol, hogy igazából szívesebben menne egyedül.


------------------


PÉLDAKÉPLET - Koronavírusról szóló hírek igazak-e?

Megbetegedhetünk-e mi is?
A kérdés háttere: engem is aggodalommal töltött el, a médiából ránk ömlő veszélyre felhívó hírek sokasága. A kérdés maga az, hogy én, ill a családom elkaphatjuk-e a virust veszélyeztetettek vagyunk-e, ill.hogy mennyire igazak az erről szóló híradások?

Maguk a hírek háza a 3.h. jelölője egy a vírussal (Jupiter) amely ún.vegyes méltóságban van, terminusban aztán esés. Ez azt jelzi nekünk, hogy a hírekben eleinte nagy figyelmet foglal el ez a kérdés, aztán ahogy csökken az újdonsága, csökkennek a róla szóló hiradások is. Illetve mint igazságtartalom is azt jelzi, most még van benne igazság, később már nem igazán.


-----------------------

PÉLDAKÉPLET - Mit akar az exem?


A háttér: az elmúlt 3 évben átélt a kérdező egy nagy szerelmet, de bonyolult volt a kapcsolat és mire szabad lett volna a férfiú, kiszeretett a kérdezőnkből és ezért tavaly befellegzett a kapcsolatuknak. Aztán volt a pasinak egy hirtelen jött nagy szerelme, akivel mégsem jött össze és újra jelentkezett a kérdezőnél a szakítás után egy jó fél évvel levélben és összezavarta a kérdezőt, ezért kérdezte azt, hogy mit akar tőle.

------------------------


PÉLDAKÉPLET - Milyen lesz az új helyem?


Példa a korai képletre: „Milyen lesz az új munkahelyem?”
Azt látjuk, hogy itt rögtön a nulla egész valahány percen, kerekítve 1 fokon van az aszcendens, tehát ez egy abszolút korai képlet. Megnézzük, hogy ennek ellenére érvényes-e és hogy miért is volt korai ez a képlet. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése