Megperzselt Jupiter - avagy mit nem látnak a Nyilasok és a Halak?

Egy érdekes, évente csak egyszer előforduló dolog zajlik most az égen. A Nap égi útján beérte a Jupitert, és hetekig együtt áll vele. Egész pontosan febr.27-től március 11-ig (ugyanez zajlott az elmúlt 3 hétben a Szaturnusszal).

Ez miért érdekes? Mert erősen kihat a Nyilas és Halak Ascendensűek ítélőképességére és lelkivilágára hetekig (mivel e két jegynek a hagyományos ura a Jupiter),  illetve a születési horoszkópunkban a Jupiter által fémjelzett életterületeinkre is. Ugyanis ezek az emberek és dolgok kombuszták lesznek...


 Mit jelent a kombusztaság? A kombusztaság szó szerint azt jelenti: elégetni, elégni. Mikor belenézel a Napba fényes délben szerencse, ha nem vakulsz meg, de általában utána nem nagyon látsz semmit.  Ez az a fajta kombusztaság, amikor elvakít a Nap. Vagyis elvakultságot jelent átvitt értelemben, nem lát tisztán utána az ember. 

Vagyis a Nap elégeti az adott bolygót, elégeti, tönkreteszi! Sajnos a Nap elvakulttá teheti minden jegyben a bolygókat, ami azt jelenti, hogy az illető, akit a kombusztává tett bolygó jelöl, nem lát tisztán, rossz döntéseket hoz, mert a Nap elhomályosítja az ítélőképességét. Emellett irracionális félelmeket, szorongást is beleültethet. (Ha egy tárgyat jelöl, akkor az nem látszik a Naptól.) 

Mindenképp elveszi az erejét a bolygónak. Ez az elvakultság, amikor nem lát tisztán az ember és emiatt, hogy nem lát tisztán, ezért aztán fél, szorong, aggódik, bepánikol, sokszor pánikbetegségeknél is felbukkan ez az állás. Szóval mindenképp elveszi az erejét a bolygónak. Ám a legtöbb bolygónál ez pár napig tart, addig a Jupiternél, mivel lassú járású bolygó, akár hetekig is, amint most is láthatjuk.

Illetve még esetleg nagy szerelmeket is jelezhet, de azt az elvakult szerelmet, amely ugyanúgy eléget és tönkretesz. Lásd Rómeó és Júlia, ami nagyon szép, csak éppen azzal végződik, hogy mind a két főhős meghal. 


 Szerencsére a kombusztaság alatt van egy kellemes állapot is. A mostani időszakban egy fél nap az, amikor viszont a Jupiternek a Naptól való távolsága kevesebb, mint 17 fokperc, ilyenkor  a planéta In Cosimo lesz, azaz "A Nap Szívében" áll. Ez olyan, mintha a planéta a király (vagyis a Nap) ölében ülne. Nagyon jó állapot. Sokszor ennél az állásnál az ember a homlokához kap, hogy "Persze! Hogy nem láttam én ezt idáig?".



Ez a helyzet a planétát rendkívül felerősíti, kiemeli. Vagyis a március 5-én hozott döntések, meglátások, rendkívüli éleselméjűségről tesznek tanúbizonyságot, eltérően az egész időszak alaphangulatától!



Tanácsok az időszakra: 

a Nyilas és Halak Ascendensűek most ne döntsenek semmilyen fontos dologban, mert rosszul mérik föl a lehetőségeket, rossz döntéseket hozhatnak. Üljenek nyugodtan a fenekükön, és inkább pihenjenek, ha lehet, mert a Nap égetése az energiáikat is lecsökkenti. Amennyiben félelem, szorongás, pánik üti fel a fejét bennük, próbáljanak nem rohangálni, mint pók a falon, próbálják meg nem komolyan venni, ezek ugyanis nagy részt eltúlzott, képzelt félelmek, és az időszak elmúltával meg is fognak szűnni. Ha lehet, szerelmi viszonyokba se most menjenek bele, mert a rossz helyzetfelmérés miatt nagyon megjárhatják!


Ha pedig a horoszkópunk egy-egy életterületéről van szó (amely életterületek házai a Nyilas vagy a Halak jegyében kezdődnek, ill. amelyikben ott áll a Jupiter), tudnunk kell, hogy ezekben a hetekben nem fog jól működni az a terület számunkra, nem veszünk észre fontos dolgokat, nem lesz sikerélményünk.

Remélem, tudtam segíteni ezzel a kis összefoglalóvak, ha érintett vagy és fura "tüneteket" tapasztalsz magadon, most már tudd, hogy hova tedd ezeket az érzéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése