VALENTIN NAPI AJÁNDÉKÖTLETEK



Boldog Valentin napot!

Emelje fel a kezét, aki a szive mélyén se vágyik a romantikára és a romantikus gesztusokra! Abból bizony már kihalt a romantika, az pedig sose jó... Úgyhogy nézzük, mivel lehet visszacsempészni a romantikát akár a hétköznapokba is. 



Vegyük most Ascendens és Napjegyek szerint ki milyen ajándéknak örülne vajon a legjobban (férfi olvasóim, figyelem!)

Az Oroszlánoknak talán egy elegánsabb éttermi vacsora vagy valami ékszer dukál, ha virág, abból is a legnemesebb fajták - és igen-igen ne nézzük le szegény vörös rózsát, mégiscsak a szerelem kifejezője évszázadok óta, nem? :D

A Rákok beérik egy kis cirógatással, egy kedves üzenettel, valami szerényebb csokorral is, a legfőbb nekik az lenne, ha kedvesük pont e napon vallaná meg feléjük az érzelmeit....

Az Ikreknek és Szüzeknek praktikusabb dolgokat szánjunk, valami közös program főzőcskézés a segítség jegyében vagy mozizás a kultúra jegyében- de az se veszik zokon ha végigbeszélgetik velük ezt az éjszakát (na jó, nem csak beszélgetni lehet...:)


A Bikáknak egy jó kis ölelés,csók, masszírozás, kedvességek fülbe súgása és ha akad, netán valami igazán fincsi süti vagy édesség, netán minőségi ital és garantált a sikeres hódítás! :)

A Mérlegeket vigyük valami művészeti programra: színház, kiállítás, koncert egyaránt megfelel - de akár, ha tudunk mindketten, táncolni is mehetünk és közben sok-sok csevegés...(azért a virág ne maradjon el).

A Skorpiókkal nehezebb, ki kell lesni szívük titkos vágyait, jöhetnek a titokzatos üzenetek, de legegyszerűbb a hálószobában örömet szeretni nekik ezen a napon (hogy mivel? azt mi nem árulhatjuk el, titok! árulják el ő maguk!).

A Nyilasoknak akár szabadtéri program is jöhet: andalgás a fagyos Duna-parton, koccintás,  aztán valami klassz buli, ahol kitombolhatják magukat - a sorrendet fel lehet cserélni!

A Kosokkal hasonlóképpen, valami jól megmozgató szabadtéri program, pl. romantikus korcsolyázás forralt bor ivással és utána uccu haza az ágyba....;)


A Bakokat biztos most is nehéz lesz elrángatni a munkájuk mellől, de egy céges parti, vagy komolyabb előadás méltó bevezetője lehet az estének, esetleg komolyabb vagy értékesebb ajándékkal fűszerezve.

A Vizöntőkkel csináljunk valami extrémet (de szinte tilos a szokásos jelképek alkalmazása!) inkább találjunk ki velük anti-Valentin -napot és csináljunk valami olyat ami oda nem illőt (pl. nézzünk együtt horrorfilmeket) - vagy egyszerűen csak ünnepeljük meg máskor mint a többség.

A Halakat pedig varázsoljuk el most az egyszer! Sejtelmes, különleges helyszínek vagy vacsora otthon, de gyertyafényben, szerelmes szavak és sok-sok gyengédség - teremtsük meg a mi kis külön mesevilágunkat neki.....:)

És igen kedves férfiúk, higgyétek el, érdemes befektetni akár ezen ötletek töredékét is e napba, mert az a nő aki kapja, egyrészt nem felejti el soha, másrészt, tuti meghálálja majd nektek mégpedig oly módon amit ti szeretnétek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése