ÓRÁK ÉS BOLYGÓK - Nap

A bolygóórák természetes órák, tehát nem biztos, hogy 60 percesek.

A bolygóórák idejét úgy számítjuk ki, hogy az időt napkeltétől – napnyugtáig 12 egyenlő részre osztjuk, így kapjuk a nappali bolygó órákat. Az éjszakai bolygóórákat ugyanígy számítjuk ki, napnyugtától napkeltéig.

A bolygóórák sorrendjét úgy határozzuk meg, hogy a napfelkeltével kezdődő első óra uralkodója azonos a nap urával. A további sorrend a káldeusi hagyományt követi, vagyis bolygók uralma úgy követi egymást, mint az évek urai.

https://www.lunarium.co.uk/planets/hours.jsp




A Nap órája:

A Nap órájában született ember jellemzői: férfiasság, vitalitás, erő, önbizalom, kreativitás, elszántság, önkifejezés, eredményesség

Ebben az időszakban felszínre tud jutni a bennünk rejtőző önbizalom, nagyvonalúság, méltóságtudat, szuggesztivitás, szervezőkészség, nemesség, segítőkészség; a legmélyebb függetlenség, szabadság. A tartós, szenvedélyes, céltudatos, energikus előretörés, a vágyak kiéléséig. A legfelsőbb hatalom, ennek révén az atya, a vezér, az államelnök, a legfelsőbb hivatalok, a hatóság, mindenben a csúcs és nem a fokozat.

A Nap órában a fentieket figyelembe véve érdemes ékszert / főleg aranyat / venni, vagy eladni. Befolyásos emberekkel azok hivatalainak irányítóival tárgyalni. Ez az időszak segíti az alkotóképességünket kihasználni, könnyebb másokat irányítani, de figyelem! rossz esetben kerülni kell minden összeütközést, különösen feljebbvalókkal, mert akkor minden próbálkozásunk ellenállásba, akadályokba, nem megértésbe ütközhet. Összességében tudatunk ereje ilyenkor a legintenzívebb, de az óvatosság nem árt, mert amikor minden a legjobban működik, akkor vagyunk hajlamosak elbízni magunkat, vagy a hatalmaskodás, hibájába esni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése