ÓRÁK ÉS BOLYGÓK - Mars


A Mars nagyon hasonlít a Vénuszhoz, ezért nehezen lehet megkülönböztetni őket egymástól. A Mars az 5. égen forog, két esztendő alatt bejárja az égi 12 jelet, mindegyikben két-két hónapig marad.




A Bak jegyében erős, nagyhatalmat kap. A Kos jegyében és a Skorpió jegyében uralkodik, ezek, az ő házai. Rangját veszti a Bika és a Mérleg jegyében, és nem jól hat a Rák jegyében.

A Mars uralta órákban nagyon jó: fegyvert, lovat, hadi szerszámot, és egyéb szükséges dolgokat vásárolni, és eladni. Jó fegyverzetbe öltözni, hadba készülni, és az ellenségre vízen és földön egyaránt támadni. Jó vörös posztót, vörös lovakat venni, és vörös színt, mutató dolgokat kezelni és kezdeni.

Viszont egyéb fő dolgokat kezdeni félelmetes mindenkor, az óra szerencsétlen, szomorú, veszedelmes, földön gyakrabban, mint vizen. Nem jó a Mars órájában műtétre menni, és nem jó házasodni sem.

Alkalmas: gépek vásárlására, javítására, kedvező a sok energiát igénylő dolgokra: sport, szexualitás; (neg.): veszekedést, viszályt szíthat, balesetek, műtétek, sérülésveszély

Amelyik gyermek a Mars órájában születik, meleg és kolerikus, energikus, és kissé mérges lesz. Szőke hajú, hirtelen haragú, pirospozsgás arcú. Szeret majd enni.

Mars a maga órájában erősebben működik ha a Nap a Kos jegyében áll, és Mindszent havában, amikor a Skorpió jegyébe lép. Amikor Újhold van a Mars órájában, akkor a hónap egyik fele száraz, a másik fele pedig nedves időre fordul.

Mars és a Jupiter uralják az emberben a májat, ezért ezt a Mars órájában ne orvosold!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése