Ki melyik napon született?


Ahogy a hónapokhoz, úgy a napokhoz is kapcsoltak a régiek egy-egy bolygóprincipiumot. Igy alakult ki a heti sorrend: Nap (vasárnap), Hold (hétfő), Mars (kedd), Merkúr (szerda), Jupiter (csütörtök), Vénusz (péntek), Szaturnusz (szombat).

Hogy tudd, milyen nap van ma, ill. mely napon születtél, kattints ide:
http://www.onlineconversion.com/dayborn.htm

Hogy lásd, a születési napod hogy hat rád és sorsodra, olvasd el az alábbiakat:


Akik hétfőn születtek

érzékenyek, fogékonyak és nagyon intuitívek. Érzékenységük miatt azonban könnyen megbántódnak, és hajlamosak az érzelmi manipulációkra.

Akik kedden születtek: 

igazi harcosok, képesek elérni azt, amit szeretnének, mert megvan bennük a kellő elszántság. Hajlamosak azonban önösen és erőszakosan viselkedni.



Akik szerdán születtek: 

intelligensek, nyitottak és érdeklődőek. Szívesen és általában könnyen tanulnak új dolgokat. Hajlamosak azonban a szétszórtságra, a kapkodásra és bizonyos helyzetekben az őszintétlenségre.


Akik csütörtökön születtek: 

jó kedélyű, örök derűlátók, nagyon pozitív világszemlélettel. Hajlamosak azonban a túlzásokra, a mértéktelenségre és az irracionális optimizmusra.



Akik pénteken születtek:

 vonzódnak a szépséghez, a művészetekhez, ők maguk is szívesen alkotnak. Ha nem főállásban, akkor a maguk örömére. Állandóan harmóniára törekszenek, kedvesek az emberekkel, fontos számukra, hogy kedvező benyomást tegyenek. Hajlamosak azonban könnyen kibillenni, és ha nincs meg a kellő egyensúly, elveszettnek érzik magukat.

Akik szombaton születtek: 

komoly, felelősségteljes emberek, akik számára az adott szó szent. Céltudatosan és tervszerűen cselekszenek, hajlamosak azonban a túlzott merevségre. Sokat várnak el maguktól, éppúgy másoktól is, nehéz nekik (és nekik önmaguk felé) megfelelni.


Akik vasárnap születtek: 

lelkesek, tele vannak ötletekkel, gyakran karizmatikus, vezető egyéniségek. Hajlamosak azonban a hiúságra és az öntetszelgésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése