2020. július 24., péntek

Mikor házasodjunk?

Vajon hogy hat ránk az, hogy melyik napon kötöttük össze a párunkkal az életünket? Vagy ha még csak tervezgetjük az esküvőnket, vajon a hét melyik napja adja meg azt amit igazán várunk egy házasságtól? a következő összeállításból kiderül!Aki hétfőn házasodik: igazi szívvel-lélekkel kötött, mély összekapcsolódása két embernek.Aki kedden házasodik: a héber hagyományok szerint a kedd különleges nap, mert ezen a napon Isten kétszer is kinyilatkozza, "jó". Ezen a napon kötött házasságok mozgalmasak és nagyon intenzív érzések hordozói.Aki szerdán házasodik: mozgalmas, változékony kapcsolatra számíthat, ahol a partnerek közti kommunikáció jut a legnagyobb szerephez.


Aki csütörtökön házasodik: annak kapcsolatában a bőség és az anyagi dolgok kerülnek előtérbe.


Aki pénteken házasodik: annál a szerelem a legfontosabb, és az, hogy biztonságban érezze magát a kapcsolatban érzelmileg is és anyagilag is.


Aki szombaton házasodik: európai szokás szerint leggyakrabban ezen a napon kötnek házasságot megerősítve és szentesítve az elhatározást. A szombati házasság a felelősségvállalásról szól.Aki vasárnap házasodik: az örömmel köti össze az életét a másikkal, számára ez egy új, izgalmas kaland kezdete.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése