A KECSKE hónapja

A kinaiak szerint ez a hónap (júl.6- aug.7.) a Jin Víz Kecske hónapja, a nyárutó hónapja, egy földies hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kecske, Nyúl, Disznó és Ló évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Bivaly szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.


A Kecske hónapja alapvetően Föld elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Föld eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Fém elemű embereknek is. Támogatást, segitséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.
A Tűz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fa eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! ) a Viz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! 

A hónap fő energiája a Jin Víz intuitív, gondolkodó, ötletekkel teli, inspiráló hatással lesz ránk. Ugyanakkor szétszórttá válhatunk, nehezebben tudunk feladatainkra fókuszálni.
Intuitív, ötletgazdag gondolatainkat tovább erősíti a Kecske állatjegy, mely a művészet jegyében született, így neki is köszönhető, hogy kreativitásunk szárnyal. A Kecske jegy szülöttje alapból kerüli a viszályt és feszültséget, a békés, nyugodt környezetet kedveli. 
Előfordulhat, hogy kapcsolatainkban a békesség kedvéért belemegyünk olyan helyzetekbe, amit valójában nem szeretnénk. Az is megtörténhet, hogy úgy érezzük érzelmileg elárultak bennünket, ami különösen akkor fájdalmas, ha egy hozzánk közelálló személy tette. Ez nagy valószínűséggel egy karmikus történet, ezért érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mi tettünk-e hasonlót dolgot valamikor, valakivel? Ha így történt, akkor az ő fájdalmát és csalódottságát kell átélnünk.
Ez a hónap a fairplay jegyében telhet, így minden amit teszel előbb-utóbb visszatér majd hozzád. Párkapcsolatban itt az ideje, hogy fontos témákat átbeszéljünk, a munka területén pedig stresszesebb napok jönnek. 
A hónap során figyelmünk az egészségünk irányába terelődik, érdemes az evvel kapcsolatban bevillanó gondolatokat komolyan venni és az esedékes kontroll-, vagy szűrővizsgálatokra elmenni.
Ez a hónap lehetőséget ad arra, hogy feltöltődjünk, pihenjünk, találkozzunk barátainkkal, családtagjainkkal és a romantikus érzelmek, új kapcsolat kibontakozásának lehetőségét is támogatja.
Többet jövünk-megyünk, a mozgás iránti igény felerősödik. 


A hónap hatásait legerősebben azok fogják érezn, akiknek személyes képletükben ott van a Jin Tűz, a Jang Fa, a Kutya, Kecske, Bivaly vagy a Patkány szimbóluma.
Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése