SZOLÁR 5.

Fontos területek

Na most ugye ami még fontos a szolárban, ugye most elkezdjük összegyűjteni, hogy mik lesznek a fontos területek. Ezt úgy lehet, hogy hát egyrészt mi az, ami fontos a szolárban? Hogy hol van a Nap, az mindig kijelöl egy fontos területet
És akkor mi az, ami még, szolárban még azt szoktuk megnézni és ez szintén egy ilyen összehasonlítás a radix-al, hogy hová esik a szolár aszcendens a radixban, illetve a radix aszcendens hova esik a szolárban, ugye ezek is kijelölnek fontos területeket


Ezek után még megnézzük, hogy milyen bolygók vannak sarokházban és azok milyen területeket jelölnek, mert akkor az azt jelenti ugye, hogyha annak a területnek a jelölője sarokházban van, akkor az szem előtt lesz. Az egy olyan terület lesz, amivel nap, mint nap foglalkozni fogsz abban az évben.
A következő, hogy megnézzük mi az ami még fontos terület, amely házaknak mondjuk így a jelölői sarokházakban vannak, mert a sarokházak azok, amik szem előtt vannak, amikkel minden nap foglalkozni kell abban az évben, azok lesznek azok a témák.
Ezek, amik sarokházasak, épp ezért térképezzük föl, mert ezeket a dolgokat akár jók, akár rosszak nem lehet kikerülni az adott évben, mindig ott lesznek az orrod előtt, szóval ilyen szinten ez is jelentkezni fog. Tehát ezek lesznek a főbb területek az évben, amiket leírtál.
Az most egy más kérdés, hogy ebből melyik mennyire lesz sikeres. Ezt pedig ugye hát a méltóságokból érdemes megállapítani
Tehát ami a legerőteljesebb hatást gyakorolja rád ebben az évben, ami leginkább kitölti a napjaidat az ugyebár nem feltétlenül a legsikeresebb területek, bár itt benne van szerencsére.

Hogyha az embernek ugye mérlegelni kell, ezt azért érdemes, mert hogyha több dolog van, mert hogy lesz több dolog és hogyha mérlegelned kell, hogy melyikkel foglalkozol, hát azért érdemes azzal foglalkozni, ami sikert is hoz. A sikeren bármit értek, tehát most nem konkrétan  egy valamit, hanem bármit: hogy eredményeid lesznek, hogy úgy érzed érdemes vele foglalkozni, hogy akár anyagiakban is megmutatkozik, elismertségben, ilyesmi, így értem a sikerességet.
Azért mondom, hogy ezeket súlyozni kell, tehát lesznek olyanok, amik előtérben lesznek, abból lesz olyan, ami eredményesebb lesz, lesz olyan, ami nem lesz annyira eredményes és lesznek olyan területek, amik nem kerülnek annyira előtérbe. Lehet, hogy ott lesznek persze, miért ne lennének ott, csak nem fogsz velük állandóan foglalkozni és abból is lehet persze sikeresebb, meg nem sikeresebb, de ha már eleve nem foglalkozol vele annyit és ezt most nem is úgy értem, hogy te nem akarsz vele foglalkozni, hanem hogy nem hozza az élet, akkor végül is idézőjelben mindegy, hogy sikeres-e vagy nem. Akkor csak így a háttérben lesz ott úgy képzeld el.

           
Itt sem veszem a transzcendens bolygókat alapjáraton, mert egyszerűbb elemezni, ugyanis nem tudjuk, hogy jó, társura, vagy ura, vagy nem ura, ezt azért nem lehet annyira eldönteni. Én azt mondanám, hogy vegyük a hagyományos uralkodókat első körben
Tehát a házban álló bolygók is jelölik a házat,
Tehát ahol azt látjuk, hogy két területet ugyanaz a bolygó jelöl, azok a területek eléggé összefüggnek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése