CHRIS PRATT

Most a szokásostól eltérően elemzem, azt nézem miért is szimpatizálok vele annyira - ilyen még úgysem volt. :)

Szül.: 1979. június 21. (Virginia, Minnesota, USA) 
Filmjei:Snitt.hu

Chris Ikrek Napú, Skorpió Ascendensű színész. Nekem eleve Ikrek Marsom van, azaz az Ikrek tipusú pasik "bejönnek" . :) Az Ascendensével pedig együttáll a Holdam úgy látszik ez is elég az érdeklődés felkeltéséhez (mindig a bolygónak tetszik meg az Asc, sosem fordítva!). Plusz a Jupiterem is tágabban együttáll az Ascendensével, ami az elfogadás jele a részemről.  Nemcsoda, hogy a Skorpió Ascendensét férfiasnak tartom! Pláne, hogy ráadásul az 5.házam csúcsával esik egybe!







Chris Marsa együttáll a Holdjával a Bikában, a 7.házában.Ebből már látszik számára fontos a népszerűség, de ugyanennyire a párkapcsolat is. A Marsnak amúgy van egy vegyes triplicitása és egy terminusa is a Bikában és aztán exil, szóval azért nem véletlenül játszik macsó karaktereket is a szerepeiben - igazi alfahím (persze hosszútávú kapcsolatban azért idővel kiderülne, hogy nem is annyira macsó, de az más kérdés).

 A Holdja egzaltált a Bikában, tehát nagyon lelkesedő tipus, de aztán saját magát mint Mars lesújtja, ill. ez alkalmanként ez a párkapcsolataiban is mutatkozik, lehet pl. veszekedős vagy sajnos akár erőszakosabb is.
Viszont az én Vénuszom tágabban kicsit (4°) együttáll a Marsával. Ez mindig hoz a női-férfi kapcsolatokba egy kis bizsergést. A Holdjával már csak 5°-ra van a Vénuszom, van aki ezt veszi még orbisznak, van aki nem, de ha igen, az egy elég kedves alapállást mutatna köztünk.

Chrisnek ugyan ezenkivül ott áll még az Uránusza is az I.házában, szóval lehetnek meglepő húzásai, illetve van benne némi szabadságvágy, önfejűség, makacsság, netán különcség  ill. akár bohóckodó hajlam és a szabályok semmibe vétele is (l. a Bosszúállók - Végállomás forgatási szünetében a mobiljával felvett "illegális" felvételt amit kirakott az Instagramra).


Emellett abban is hasonlít hozzám, hogy erősen Föld elemű és Szilárd dominanciájú. Ugyan az elemi kiegészítések nagyobb szenvedélyt hoznak, ám a a hasonlóságok meg inkább baráti szimpátiát. Gyakorlatias és kitartó fazon. Ráadásul a horoszkóp térfelei közül a nappali és a NY-i van tele neki, azaz kifelé forduló, sikerre éhező alkat, fontos neki, hogy megmutassa magát a világnak (nem hiába lett színész), de nagyon fontos neki mások visszajelzése, és segítőkész a kihasználásig.


A Merkúrja pedig a  Rákban az én Ascendensemen áll, vagyis valószinüleg a dumájával próbálna levenni a  lábamról. ;) Pláne hogy a Merkúrja szextilbe is áll az enyémmel, szóval még a nyelvi akadályok se lennének akadályok. :) Amúgy a én Ascendensem a 9.házába esik, abszolút mutatva a külföldi kapcsolatot (mármint ismeretséget - ha valaha megismerkednénk :D).

Érdekes módon a X.házának ura a Nap egy peregrin nap az Ikrekben 8.házban, míg a X-házban benne áll egy peregrin Szaturnusz a Szűzben.Ezek sajnos azt jelzik, hogy azért olyan kiugróan sikeres szupersztár soha nem lesz belőle, mint mondjuk Keanu Reeves-ből, de mivel a Felszálló Holdcsomópont is a X.házban áll, azért némi pozitivumot visz a  pályafutásába.


Neki a legsikeresebb területe a külföld lenne és a párkapcsolat (bizonyos ideig) - lásd egzaltált Hold, illetve a marsikus területek,  mint önmaga fejlesztése (I.h.) a szerelem, gyerekek, alkotás témakörei (5.h.) és szintén a párkapcsolat ill. a népszerűség (VII.h.) - bár ezek csak egy ideig működnek jól számára. Harmadik helyezett  a képletében pedig a Vénusz lehet  a maga terminusával, és így a vénuszi területek a képletében, úgymint a párkapcsolat, népszerűség megint, a mások pénze vagy örökségek (8.h.) illetve a 12.h.mint elvonultság, magány.

Azt láthatjuk ebből a  felsorolásból, hogy pl. mint színész, a népszerűségre sokkal nagyobb esélye van, mint az igazán nagyszerű szerepekre. De miután az születési uralkodójának igazából ez fontosabb is, mint a karrierben való kiteljesedés, valószinüleg nem bánja ezt, nem elégedetlenkedik.


Ami még érdekes a 7.házával kapcsolatban, hogy épp tavaly vált el 11 év házasság után  Anna Faristól, akitől gyermeke is született. A képlrtében mondjuk abszolút benne van a többszöri házasság vagy együttélés lehetősége, hisz a VII:h. ura a Vénusz az Ikrekben (változó vagy többes jegyben van), azaz több házasság is lehetséges. Mostanában Katherine Schwarzeneggerrel randizik, aki Nyilas jegyű, meglátjuk mi lesz belőle. :)




Visszatérve az összehasonlításunkhoz, ami még érdekes lehet, hogy a Szaturnusza együttáll a Leszálló Holdcsomópontommal a Szűzben: lehetséges, hogy valami előző életbeli emlék köt össze minket, ill. idéződik fel bennem a láttára? (Azt már régen megfigyeltem, hogy minden jelentősebb kapcsolatomnak az életemben, akkor is ha plátói volt, köze volt a Holdcsomópontjaimhoz - ezt ti is leellenőrizhetitek saját magatoknál!) Szóval bármi lehetséges, de ezt sajnos bizonyitani úgysem tudjuk... :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése