SZERELEMSAROK - IKREK

Az Ikrek a szerelemben

A szerelemben az Ikrek legjellemzőbb tulajdonsága a kiváncsiság. Akkor is nehezen áll ellen az új kalandok csábitásának , ha tartós kapcsolatban él. A flörtbe nem a szenvedély, hanem az ismeretlen izgalma viszi. Fontos számára, hogy érdeklődő, nyitott partnerrel éljen együtt, akivel meg tud osztani egy jó filmet , szinházat vagy kiállitást.

Hogyan randizz Ikrekkel?
Az Ikrek május 22 és Június 21 között születtek. A társkeresők között van egy olyan mondás, hogy egy Ikrek társkeresővel, sokkal könnyebb randizni, mint egy másfajta csillagjegyű társkeresővel. Az nem feltétlen biztos, hogy minden esetben egyszerűbb a randi Ikrek csillagjegyűekkel, de szeretik azokat az embereket, akik érdekesek és egyben intelligensek is. Bár halkan megjegyezném, hogy a legtöbb nő szereti az egyediséget, valamint az intelligens embereket. De feltehetőleg az Ikrek csillagjegyű társkeresők még inkább. Az fontos, hogy ezek az ötletek és jelzések nem feltétlen minden Ikrek csillagjegyű társkeresőre vonatkoznak, sok minden mástól is függ, például a környezettől, a barátaitól…


Néhány jó társkereső tanács, társkeresési tipp, hogyan randizzunk egy Ikrek csillagjegyűvel:

Az első benyomás fontossága:

Az Ikrek nagyon fontosnak tartják az első benyomást a másik félről, így a legelső randinál győződjünk meg arról, hogy a lehető legjobb ruhánkat vesszük-e fel, illetve nagyon óvatosan és figyelmesen beszéljünk valamint viselkedjünk, mivel ez mind-mind az Ikreknél különösen sokat számít.
Hozzátenném, hogy az első benyomás szinte minden társkeresőnél fontos, de az Ikreknél nagyon domináns.
Ezen kívül szeretik a kreatív és szórakoztató embereket is. Ne légy unalmas, nagyon nem szeretik. Neked is élénknek kell lenned, mint az Ikrek csillagjegyű társkeresőnek.
Kommunikáció:
Tudni kell, hogy az Ikrek szeretnek találkozni új emberekkel és nagyon kommunikatívak, ezért sokat is és szeret is beszélni. A randi alatt, soha ne próbáld uralni a beszélgetést, inkább hagyd, hogy Ő érvényesüljön, hadd beszéljen, inkább figyelj rá.
Kerüld az idegeskedést:
Az Ikrek ki nem állhatják a durva és ideges embereket. Ha esetleg éppen ilyen passzban lennél, a munkahelyed, vagy bármilyen más körülmény miatt, akkor minden féleképpen tartsd magad kontroll alatt a randi idején.
Randi menete:
Ha szeretnél lenyűgözni egy Ikrek csillagjegyű társkeresőt a randi alatt, akkor minden képen olyan helyre vidd, ami élénk, pörgős. Vagy akár egy randi alatt több helyre is mehettek, nem fog ellen állni az ötletnek. Például elmentek moziba, sportolni, koncertre, vagy étterembe.
A szabadság fontossága:
Az Ikrek nagyon szeretik a szabadságot. Azokat az embereket utálják, akik a szabadságukba bele akarnak szólni, vagy nyúlni. Nem fogod tudni kényszeríteni a kapcsolatra, ha érdekled Őt, akkor Ő magától fog rád szakítani időt. Ezt nem árt, ha a szemed előtt van, és tiszteletben tartod a szabadság igényüket.
Nem pontosak:
Az Ikrek nem nagyon pontosak, így ne csodálkozz, ha nem fog időben odaérni a randira. Akár képes a megbeszélt randit elhalasztani, akár minden féle értesítés nélkül.
A randevúk gyakorisága:
Egyik Ikrek csillagjegyű társkereső sem fog minden nap randizni veled, vagy hívogatni. De természetesen azt sem szeretik, ha Te hívogatod Őket, ha így teszel, előbb-útóbb nem fog érdeklődni irántad. Vagy hamar meg fog unni.


Az Ikrek szerelmes könyve


Paulo Coelho : Brida
Athenaeum 2000 Kiadó, 2010
Brida, a fiatal és gyönyörű ír nő az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a Bridában rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy egyedül induljon felfedezőútjára. Brida igyekszik megismerni a sorsát, keresve a kényes egyensúlyt szerelmi kapcsolata és új, egyre inkább átlényegülő önmaga között.
A Brida gyönyörű és misztikus történet szerelemről és bátorságról, ami felfedi az Erósz spirituális és a spiritualitás erotikus oldalát is.





Az Ikrek szerelmes filmje



2 nap Párizsban (2007)
R: Julie Delpy, Fsz.:Julie Delpy, Adam Goldberg
A New Yorkban élő francia fotós, Marion és amerikai barátja, Jack európai vakációjukról hazafelé tartva megállnak Párizsban a lány szüleinél, hogy felvegyék a macskájukat. A következő két napban kiderül, hogy próbára teheti-e a kapcsolatukat a Velencében szerzett gyomorrontás; a nyelvi korlátok és kulturális különbségek; a bohém szülők közeli és túl intenzív jelenléte és nem utolsó sorban az ex-barátok Szajnaként kígyózó sora. Az enyhén neurotikus Jack úgy érzi, mintha egy másik bolygón járna, idegen élőlények között, a nyúlevők és a szexuális szabadosság földjén. És lassan megszületik benne a megdöbbentő felismerés: az ő barátnője is egy közülük. A film játékosan és szellemesen idézi meg a párkapcsolatok visszatérő örömeit és konfliktusait, mesteri szintre emelve a vitatkozás művészetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése