MA VÁLIK EGZAKTTÁ A MARS SZEMBENÁLLÁSBAN A SZATURNUSSZAL

A felgyülemlett harag és frusztráltság balesetre vezethet e tranzit idején, ha nem tesszük meg a szükséges óvintézkedéseket, mint pl. kellő elővigyázatosság és érzelmeink pozitív kezelése!
Állandó dühkitörések és frusztrációk fejezik ki ezen állás lényegét. Pl. ha valaki épittet valamit az újabb és újabb felmerülő nehézségek, pl. a mesteremberek képtbalkezessége miatt végül dühében már csak ordítani tud az ember. Sokat ez ellen nem tehetünk, legfeljebb az tanácsolható, miután kiadta az ember a dühét, kiengedte a gőzt, igyekezzék megnyugodni és ésszerűen gondolkodni, és ahelyett, hogy nagyjelenet rendez, inkább irjon komoly és higgadt panaszlevelet.

Az egyén ilyenkor néha lelkes máskor lehangolt és borúlátó.Tudatosan ügyelni kell az energiafelhasználásra, mivel a kimerültség határáig végzett megállás nélküli munkát letargia követheti, oka az önbizalom hirtelen elvesztése vagy depresszió lehet, ami súlyosan és tartósan károsithatja a szervezetet.
Ilyenkor óvakodni kell a fizikai megerőltetéstől. Tanácsos inkább újfajta könnyitett tornagyakoratokat bevezetni. A kitartó rendszeres testmozgás hatalmas segitség de csak a korlátaink figyelembevételével, és a pihenés megfelelő arányával, különben sérülés lehet a vége. Sok vitamin, és esetleg igény szerint vas vagy kalcium bevitel ajánlott.

Általában nem szabad erőltetni a dolgokat a Szaturnusszal vagy Plútóval az Asc-sel vagy MC-vel, szül.uralkodóval való ilyetén tranzit esetén. Akkor érdemes cselekedni mikor ezek az átvonulások nem egzaktak, de még ekkor is jól meg kell fontolni minden lépést.
A tranzitban különösen érintettek lehetnek a Kos, Skorpió, Bak és Vízöntő Ascendensűek (bár a tranzitnak rosszabb hatásai lehetnek a Kosokra és Skorpiókra!).
Ezenkívül, azok is érintettek, akiknek fontos tengelyeik vagy bolygóik vannak a Rák vagy Bak 18° körül, ill. a Kos vagy Mérleg 18°-a körül. Ők különösen legyenek elővigyázatosak és próbálják analógiásan kiélni ezeket az energiákat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése