Vénusz a Bak jegyébe lép


Február 4-én a Vénusz belép a Bakba. Az eddigi lelkes, heves, tüzes, temperamentumos, olykor túlzásokba eső - Nyilas Vénusz érzelmeinket felváltja egy sokkal komolyabb, rendezettebb, visszafogottabb időszak. Ebben az időszakban hajlamosabbak lehetünk az érzelmeinket a céljainknak, egzisztenciánknak alárendelni. Hajlamosabbak lehetünk a bezárkózásra, és a részvétlen, rideg magatartásra is.


Ez az állás arról is szól, hogy a korábban megélt párkapcsolati vagy kreativitással, belső békével kapcsolatos tapasztalatokat most átültetheted a hétköznapi életedbe. ezért kihívásokkal is találkozhatsz, amelyek mind arra tanítanak, hogy mikén ttudod megélni azt, ami Benned van, de most már "élesben". ne add fel! Bár kihívások jelenhetnek meg életedben, párkapcsolati téren, ezek fognak majd hazavezetni...


A Bika és Mérleg Ascendensűek közepesen jól érezhetik magukat ebben sz időszakban, ha nem is kiugróan, Fektessék energiáikat a munkájukba!


A Bakban álló Vénusz az örökké tartó hűség biztosítéka. Az érzések mélyek és tartósak, a hűség az évek múltával csak még jobban elmélyül. Szeretne mindent megőrizni és megvédeni, amit felépített maga köré. Erősen gyakorlatias szeretet rejlik a Bak-Vénuszban, ami mások szemében konzervatívnak és korlátozónak tűnhet, és olykor problémát jelent az érzések megfogalmazása is. Ha ezt a zárkózottságot nem tudja feloldani a partner, akkor inkább gazdasági társulássá alakul át a párkapcsolat, amikor a szülött mindent megteremt a szeretteinek, de az érzelmeit nem tudja felszínre hozni.

Híres nők, akiknek a Vénusza a Bakban van: Indira Gandhi, Edith Piaf, Maria Callas, Cindy Crawford, Britney Spears, Scarlett Johansson, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése