HALAK JEGYÉBE LÉP A NAP


Ma köszönthetjük a Halak jegyébe lépő Napot.Ez már kicsit tavaszváróbb hangulatot hoz, az olvadást (Viz-jegy!) jó esetben, egy átfogóbb szeretetet, mint a Vizöntőben ahol praktikus alapokon szerettünk volna segiteni a rászorulókon, most inkább érzelmi alapon. A fantázia, az érzelmek, az álmodozás felerősödhet, a spiritualitás iránti érdeklődés is.


De ez már a tél vége, már elegünk van a csikorgó hidegből vagy éppen a szürke latyakból, ezért a Halak jegye kicsit a nem ezen a földön állást is jelzi, menekülni akarunk a világ szürkesége elől.
Igy áttekinthetetlen, zavaros tudatállapotokat tapasztalhatunk, nemigazán tudunk arra válaszolni igazán kik is vagyunk valójában, mit akarunk és hova tartunk. Tévesen ítélhetünk meg helyzeteket. Sok mindent beképzelhetünk magunknak, magunkról, élénk álomvilágba merülhetünk.Jól tesszük, ha óvatosan bánunk minden ajzó- és stimulálószerrel, ekkor ezek többszörösen hatnak és ronthatnak az állapotunkon.

Az Oroszlán Ascendensű emberek, akik általában Januárban , a Vízöntő havában tapasztalják meg évi egyik mélypontjuka, most már ici-picit jobban lehetnek, igazán majd a következő Kos jegyében fognak kivirulni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése