Elhunyt Karl Lagerfeld


Karl Lagerfeld (születési neve Karl Otto Lagerfeldt) (Hamburg, 1933. szeptember 10. – Párizs, 2019. február 19.) német divattervező.

Miután nem ismerjük a pontos születési dátumát, ezért próbáljuk meg  a kínai asztrológia eszközeivel megnézni a születési horoszkópját, mert azt lehet pontos óra, perc nélkül is elemezni 




Külső megjelenés, reagálás a világra: Jin Víz

A Jin Vízre szokták mondani, hogy a jegyek “legjinebbike”. Nemhiába vált ismertté Lagerfeld a fehér hajáról, fekete napszemüvegéről, ujjatlan kesztyűről és magasított, keményített, leválasztható gallérjairól.
Hölgyek esetén jellemző a nagyon nőies kinézet, férfiak esetében a Jin minőség inkább belső érzékenységben nyilvánul meg, így gyakran előfordul, hogy még házasságkötés után is sok női barát veszi őket körül, kellemes és empatikus egyéniségüknek köszönhetően. 
Egy intuitív, a fejében élő emberrel van dolgunk, aki egyszerre több mindenen is
gondolkozik. Az álmodozás és a valóság néha összemosódik nála. Nem racionális, inkább a megérzéseire, intuíciójára hallgat. 


Munkában: Jin Fém


Nagyon kreatív, máshogy közelíti meg a dolgokat, mint az átlag. Törekszik vezetői szerepbe kerülni, de legalábbis valamilyen módon kitűnni a munkatársak közül.
Általában tudására, különlegességére, vagy szakértelmére alapozva ezt el is éri. Munkatársakkal távolságtartó, nem szívesen vegyül az alatta dolgozókkal, inkább a vele egyenrangú, vagy vezető kollégákkal találja meg a hangot. Munkastílusában nem “bratyizós,” szereti tisztán meghúzni és elkülöníteni a főnök-beosztott határvonalakat.
Vezetőként nem tűri a slendrián munkát, és gyűlöli a dilettantizmust.
A Jin Fém jó csapatjátékos mindaddig, míg nem a renoméjáról van szó. Mivel időnként hajlamos a rivalizálásra, ezért fontos megtanulnia, hogy úgy tekintsen a körülötte lévő emberekre, mint sikerének kovácsaira, ne pedig “ellenségként”. Ő akkor boldogul, ha vannak körülötte olyanok, akik hajlandóak megcsinálni a munka azon részeit is, amivel a Jin Fém nem szívesen foglalkozik. Enélkül könnyen beleeshet az “ezt szeretem, - nem csinálom” hibába, mely boldogulása útjába állhat. Mivel legtöbbször elméleti szinten közelíti meg dolgokat, jó ha van körülötte egy csapat, akik segíthetnek a megoldás kidolgozásában is.



Gyerek/fiatalkorában: Jin Víz gyermek

Befelé forduló, érzékeny és intuitív gyermek, aki szívesen visszavonul a saját kis belső világába. Már egészen kiskorban megjelenhet egy ösztönös vonzódás a spiritualitás iránt. Sok figyelmet, törődést és szeretet igényel szüleitől. Vele nem kell kiabálni, hiszen már egy rosszalló pillantásból is pontosan tudja ha baj van. Mivel egyenrangúnak érzi magát minden embertársával, ezért a versenysportok nem neki valók. Szülőként későbbi életét nagyban megkönnyíthetjük azzal, ha korán megtanítjuk
hallgatni belső megérzéseire, hiszen későbbi problémái  megoldásában erre tud majd leginkább támaszkodni


Milyen volt igazából: Jin Föld

Rendkívül empatikus jegy, aki elfogadja az embereket olyanoknak amilyenek. Megértő és együttérző. Mivel az érzelmi motivációkat könnyen leveszi 
környezetéről, ezért nem esik nehezére különböző álláspontokkal is azonosulnia. Éppen emiatt időnként nehézséget okozhat a kemény döntések meghozatala, hiszen mindenkit megért. Nem szívesen konfrontálódik.
Könnyen összehozza az embereket, képes csapatot kovácsolni. Bármilyen társaságba hamar beilleszkedik.

Első látásra visszafogott, ezért általában nem vált ki erős érzelmeket, vagy indulatokat az  emberekből. Elfogadása és alkalmazkodó képessége miatt ritkán fordul elő, hogy egy Jin Földet szívből utáljanak. Önbizalma nem túl erős. Ahogy a föld mélyére is le kell ásni a kincsekért, a Jin Földben is mélyen szunnyadnak a képességek, hosszú ideig tart, míg felszínre tudja hozni.
Általában nincs tisztában saját értékeivel. Arra vár, hogy valaki “előkészítse” a terepet, mielőtt belekezdene dolgokba. Minden Jin Földnek van valamilyen különleges képessége, vagy egy olyan terület, ahol jóval az átlag fölött tud teljesíteni.
Kissé idealista. Mindenkiről a jót feltételezi, és időnként oda kell figyelnie, hogy az
elképzeléseit összehozza a realitással.


Jin Föld a párkapcsolatban


Elfogadó és megbízható társ. Meghitt, békés, a klasszikus értelemben vett családi életre vágyik. Társával nem szívesen konfrontálódik, törekszik a kiegyensúlyozott megbízhatóságra. Szeret gondoskodni a másikról, és fontos számára, hogy úgy érezze szükség van rá. Párválasztásánál fontosabb szempont, hogy legyen közös érdeklődés,
terv, és jövőkép, mint a lángoló érzelmek. Hűséges és kitartó (ez általában minden föld elemre jellemző), de alacsony szinten hajlamos a birtoklásra. Párkapcsolatban bár nem törekszik az irányító szerepre, de azért szeret tudni mindenről. Igényli a világos kereteket,
pontosan megfogalmazott elképzelése van arról, mi fér bele neki egy kapcsolatba és mi nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése