SZERELEMSAROK - VÍZÖNTŐ

Milyen a Vizöntő a szerelemben?

A Vízöntők nem tűrik az aranykalitkát, bármilyen csábitó és biztonságos is legyen. A szerelemben nem birják elviselni, hogy a kedvesük korlátozza, rabságban tartsa őket. Szabad akaratukból addig maradnak egy kapcsolatban, ameddig jól érzik magukat benne. Minél rövidebbre fogja a pórázt a párjuk, annál inkább menni akarnak.Ha a kapcsolat kölcsönös tiszteleten, barátságon alapul, két önálló ember szövetségén, szellemileg is inspiráló a kapcsolat és megfelelően hosszú pórázra vannak engedve, akkor képesek hosszú távon is kötődni.


A Vízöntő számára vonzó partner


Igazságos, becsületes, erkölcsös személy. Az őszinte, hűséges, erős partner. Aki tud szabadon szárnyalni,szereti és igányli ő maga is a függetlenséget és szabadságot és aki kész részt venni a Vizöntő  extrém "őrültségeiben" . :)








A Vízöntő romantikus könyve


Alessandro Baricco : Selyem

Helikon Kiadó, 2011

    Minden történetnek zenéje van. Ennek fehér zenéje. Ez fontos, mert a fehér zene különös muzsika, időnkint zavarba ejtő: halkan szól, és lassan kell táncolni rá. Ha jól játsszák, olyan, mintha a csönd szólna, s akik szépen táncolják, úgy tűnik, meg sem mozdulnak. Átkozottul nehéz a fehér muzsika.Sok hozzáfűznivalóm nincs. Talán jobb, ha tisztázom még, hogy tizenkilencedik századi történetről van szó: fontos, hogy senki se várjon repülőgépeket, mosóautómatákat és pszichiátereket. Nincsenek. Bár ma se volnának.

    Alessandro Baricco 1958-ban született Torinóban. Harmincegy évesen, első regényével kezdte gyűjteni a díjakat. Három regénye után van egy francia és egy olasz díja, köztük a legrangosabb, a Viareggio-díj. jelen regényét valamennyi világ- és sok kis nyelvre lefordították. Most magyarra.



    A Vízöntő szerelmes filmje


    Ház a tónál (2006)

    R: Alejandro Agresti, Fsz.: Sandra Bullock, Keanu Reeves
    A film Alex és Kate történet akik "két évnyi távolságban" élnek egymástól a tóparti házban. időn keresztüli levelezésük által kapcsolatuk egyre mélyül és a végén a Vizöntőkhöz méltóan egy extrém csavarral meg is oldódik a helyzetük...




    A Vízöntő szerelemkristálya: AMETISZT



    Ez a békés, szellemi kő a magasabb világokkal való kapcsolattartást segiti elő. Az ametiszt segit, ha szeretnél mélyen kapcsolódni párodhoz és inspiráló, felemelő szeretetre vágysz. A feltétel nélküli szeretet köve. A hagyomány szerint a szerelmesek elkötelezettségük jeléül ametisztet cseréltek.



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése