CELEBHORIK - Ma ünnepli születésnapját Paris Hilton



Születési idő: New York, 1981. február 17, hajnali 3.


Paris Vízöntő jegyű, Nyilas Ascendenssel. Vagyis  kicsit férfias alapbeállítottságú, Nyilas Ascendensével, Mérleg MC-jével tipikus társasági ember, a társasági életben találja meg az életcélját. Viszont Neptunja az Ascendensén van, ezért sokszor nehezen értelmezhetők a megnyilvánulásai, bizonytalan a kisugárzása, és úm. rossz utakra vihető.
Ezt csak aláhúzza, hogy egyáltalán nincs Föld eleme a képletében, azaz a racionális megfontolások messze elkerülik őt.




Alapvetően nyitott, excentrikus, kiáradó természet, ő is a nagyszabású, grandiózus gesztusokat kedveli. Ugye nem egyszer halljuk hogy szórja a pénzt, őrült bulikban vesz részt, sőt már börtönben is járt életmódjából kifolyólag...Viszont mind a Napja, mind a Vénusza, mind a Plútója jó fényszöget vet az Ascendensére, ettől van, hogy az egyénisége kisugárzik a környezetére, mind a mutatóssága, mind a mágikus vonzereje, amivel sok ember figyelmét leköti.




Születési uralkodója (az Ascendense uralkodó bolygója) a Jupiter a Mérlegben áll (a Jupiter ráadásul retrográdban van, ezt azt is jelezheti, hogy az egyén nem erőlteti meg magát, eléldegél a "csurranó-cseppenő" forrásokból), de trigonban a Vénusszal ( a két szerencsebolygó). Ez is ráerősít a társasági élet szeretetére, a luxusra, sőt pazarlásra. És így hogy a két szerencsebolygó a legjobb fényszögben áll, így valószínüleg soha nem is lesznek anyagi problémái (elvégre már eleve beleszületett egy hihetetlen családi vagyonba). Ezt csak a Jupiterrel együttálló Szaturnusza fékezi valamennyire:  a nagyapja 2007-ben úm.kitagadta a Hilton örökségből (amit talán jelez is a 8.h.urai a peregrin Hold és az exil Nap).

Több bolygója áll a Vízöntőben:Nap, Merkúr, Vénusz. A Napja-Merkúrja együttáll, ez ráerősít a szubjektivitására, ráadásul a Vízöntőben egy fixált gondolkodású jegyben, valami olyasmit jelez, hogy mindig magából indul ki, nagyon erősen ragaszkodik a fixa ideáihoz, nehéz rá hatni, szinte lehetetlen a gondolkodását megváltoztatni.


A Vzöntő Vénusszal inkább a különcséget és excentrikusságot szereti (l. ízlését is a képen is amit küldtél!) külsőleg is,viszont nem igazán szexuális kisugárzású, inkább a szellemi társaságot szereti (szóval annyira azért nem hülye, ahogy ő magát, vagy a média őt eladja!). Mindkét nemből szeret barátokat gyűjteni, jobban is szeret barátkozni, mint a lángoló érzelmeket. A szerelemhez és szexhez fűződő viszonyára  a tárgyilagosság és a kísérletezőkedv jellemző. A Vízöntő nagyon higgadt jegy, nyoma sincs benne tomboló érzelmi kavalkádnak. Akinél a Vénusz a Vízöntőben van, az nem érzi jól magát az érzelmek hevességétől, szenved tőle. Ellenben nagyon liberális és a némiképp higgadt nő az eszményképe.
Valószinüleg úgy lehet igazán közel kerülni hozzá, ha érdeklődők és nyitottak vagyunk minden iránt, de inkább barátként viselkedünk, mint szerelmesként. Mutassunk meg neki minél több furcsa, extrém, különleges helyet és dolgot, és tuti, hogy odalesz értünk.

Marsa van egyedül vizes jegyben, a Halakban, ami valahol azt is jelzi, hogy a férfiakkal ellensúlyozza a benne meglevő hiányosságokat: a végletekig nőies, esetleg gyengébb akaratú, spirituális fazonra bukik, valószínüleg mert ő szeret a főnök lenni a kapcsolatban. Vonzódik a spirituálisak, a gyengék, a segítségre szorulók, a zenész vagy művész alkatúakhoz vagy azokhoz akik szétszórtak, zaklatottak, álmodozók, vizionálók. Szereti megmenteni a pasikat, szenvedélybetegek előnyben nála. 
A szexhez szeret tudatmódósító szereket használni, legenyhébben is iszik vagy drogozik stb. Gyakran vonzódnak titkos, vagy titkolt szerelmi kapcsolatokhoz, rejtett viszonyokhoz. 

Nagy a képzelőereje , nemcsak a szerelemben hanem minden másban is (l.Neptun az Ascendensen is), és erős a pszichikai érzékenysége. Hajlamos arra, hogy szélsőségesen romantikus legyen, sokat fantáziál, néha annyira, hogy egészen álomvilágban éljen, máskor meg mindezt művészi, zenei vagy irodalmi tehetségben oldja fel (l. a már magyarul is megjelent könyve). Sajnos ezek nem annyira sikeresek nála, hisz a X.házának ura, a karrier ura a Vénusz peregrin a Vízöntőben.


Mondjuk majd minden bolygója jól  áll viszont az MC-jéhez (karrier-pontjához) így biztos hogy saját maga nem lesz az ellensége az érvényesülésének, sőt! igazából saját maga nimbuszából él meg - ahogy azt láthatjuk is. Emellett energikus, szabadelvű, és független (Nap-Uránusz kvadrát), ez valószínüleg problémákat a párkapcsolataiban okozhat, ill. majd még a későbbiekben a fő problémája az lesz, hogy az anya és a csábító nő szerepe nála élesen különválik - kérdéses, át tud-e majd, és át akar-e majd váltani egyikből a másikba?!

Egyébként meg elnézve a fényszögeit, nagyon kevés a diszharmonikus fénszög nála (kvadrát, oppozició), ami szépen hangzik elvileg, de gyakorlatban sajna inkább a lustaságot erősíti, azt a hozzáállást, hogy "úgyis megkapok mindent, minek erőltessem magam". Ezenkívül feltűnően sok az együttállás a képletében azaz sok az ellenőrizhetetlen energiája, ami hol így-hol úgy tör ki belőle...!

Az elemek terén is a Levegő elem dominál nála (ahogy életmódjából is láthatjuk) a kommunikáció és a kapcsolatok éltetik, ám sorsfeldata ha nem is teljesen, de kicsit más felé terelné, inkább az aktivitást, a tevőleges ténykedést kéne erősítenie magában, amire lássuk be, nem sok hajladósága van. A pörgés az igen, de hogy valamit tényleg csináljon is? az talán még mindig a jövő zenéje nála...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése