Telihold a Halak jegyében

Telihold lesz a Halak jegyében ma déltől és még holnap is, ez fokozza majd az érzelmeket. Kissé talajt veszthetünk – ha azonban sikerül a valóban fontos dolgokra összepontosítanunk, akkor értékes felismerésekre juthatunk.

Az intuíciónk most nagyon erős, hagyjuk, hogy vezessen minket! Remek alkalom ez arra, hogy hátrahagyjuk berögzült, negatív gondolati sémáinkat, és így valami új veheti kezdetét.
Próbáljunk egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találjuk szembe magunkat, újból és újból… Lehetőséget kapunk ezeknek a mintáknak az átírására!
Ebben a periódusban egy érzelmi kérdés sikeres lezárása várható.A korábbi események pozitívan és a várakozásnak megfelelően alakulnak. Érzelmileg biztos és kielégítő helyzet jön létre. Elégedettnek érezhetjük majd magunkat,
Ez az eufória ideje. Minden amit gondolatban magad előtt látsz, valóra válik. Párkapcsolatokban azonban fennáll az a veszély, hogy választottadat túlságosan piedesztálra állítod. A párkapcsolati sérelmeinket, fájdalmainkat is átdolgozhatjuk most!
Nem csak a lelki, hanem a fizikai megtisztulást is segíti ez a bolygóállás. Iktassunk be egy böjtnapot, vagy legalább próbáljunk meg minél többet mozogni a friss levegőn.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése