Lélektársak a Tarotban


Néha olyan emberek jönnek az életünkbe, akikről úgy érezzük, mintha már ismernénk őket. Ezekben az esetekben valószinű, hogy egy együtt leélt múltbeli életről van szó. Vajon ezt jelöli a Tarot kártya valahogy? Igen feltétlenül!




A legfőbb jelölője ennek egy Kis Arkánumból való kártya a Kehely 6-os, amely azt jelzi, hogy egy múlt életbeli kapcsolatunk van a  másik személlyel. Ha ez a kártya a  Végítélet vagy az Igazság kártya mellé jön ki, akkor valószinüleg van még dolgunk vele, olyan karmánk, amit még le kell dolgozni. Az Ördög és a Világ is jelezhet karmikus lélek-szerződéseket. Az előző esetekben a feladatunk a karmikus adósság felszámolása, az utóbbiakban pedig valamilyen lelki lecke megtanulása van soron.



Nos nézzük, hogy olvashatjuk a Tarot kártyákat lelki társ kombinációként:

Kehely 6 + VIII. Igazságosság = ez a két ember azért jött vissza, annak érdekében, hogy együtt megtalálják a harmóniát és finomítsák egymás személyiségét. Valószinű, hogy ők szerelmesek / szeretők voltak egy múlt életben.


Kehely 6 + XX. Végítélet = a két ember teljesen egymásnak szentelte magát egy múltbeli életükben, de valószinüleg nem szeretőkként. Viszont az elkövetkezendőkben szerelmespárként fognak élni, ezzel nyitva egy teljesen új növekedési lehetőségek a lelküknek.


Kehely 6 + XV. Ördög = itt az a helyzet áll fenn, hogy a múltban súlyosan megsértették egymást (nem föltétlenül mindketten, lehetséges, hogy csak egyikük a másikukat) és ezért fennáll a karmikus tartozás a másik f elé. E kapcsolat gyakran tartalmazhat végzetes vonzerőt, egyben az elmúlt élet emlékében  mélyen gyökerező, de leginkább megfoghatatlan félelmet, de a személy mégis képtelen ellenállni a másik embernek. Ez végzetes vonzerő önmagában még nem rossz – ez szolgálja azt a célt, hogy ez a két ember együtt legyen, hogy a gyógyításra és a megbocsátásra sor  kerülhessen.


Kehely 6 +  XXI. Világ = Ez a két lélek sokszor utazott már együtt többféle életben, és olyan lélek-szerződést kötöttek, hogy segítsék egymás fejlődését és növekedését. Ők együtt már számos különbözőp tipusú családi és szerelmi kapcsolatokban vettek részt és most még kaptak egy esélyt hogy végképp levonják az összes tanulságot egyszer és mindenkorra és befejezzék a leckéiket.



Ha pl. a Kehely 6 mellé a Főpap jön ki az is erős karmikus jelzés lehet a kapcsolatra nézve, de inkább mentorként, tanárként, mesterként voltatok jelen egymás életében.  De mivel ez is erős kombináció el lehet előle szaladni, de elfutni véglegesen nem lehet, amit nem oldódik meg ebben az életben az úgyis át fog húzódni egy következőre….



Az is lehetséges, hogy a végzetesség nem a múltbeli életekhez kapcsolódik. Ebben az esetben a lelkek a leszületésük előtt állapodtak meg abban, hogy találkozni fognak. Ennek a fő mutatója a Nagy Arkánumból a Sorskerék.



Ha sorsszerű szerelmi kapcsolatot keresünk, akkor a Sorskerék mellett a Szeretők, a Kehely Ász, a Kehely 2 és a Kehely Lovag jelzik a végzetes szerelmet.






A legnehezebb megszabadulni az olyan karmikus kapcsolatokból, amelyeket az Ördög vagy a Világ jelez, mert ezek hasonlóan kötnek, mint a z asztrológiában a Szaturnusz (A Bak jegy uralkodója) vagy a Plútó (a Skorpió társura) – mint a két karmajelölő bolygó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése