KINAI ASZTRÓ - A YIN FA KAKAS HÓNAPJA



A kínaiak szerint ez a hónap (szept.7 -okt.7.) a Kakas hónapja, az ősz második  hónapja, egy Fém elemű hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Sárkány, Kígyó és a Bivaly évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Nyúl szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.




A Kakas állatövi jegye


A Kakas hónapja alapvetően Fém elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fém eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Viz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Föld eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Tűz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :)) a Fa eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

Ebben a hónapban azonban jobb, ha elkerüljük a fontos feladatok elvégzését, különösen a Nyúl jegyűek. Egészségügyileg nyak és hátfájás jelentkezhet náluk!

A Kakas szülöttek csak saját maguknak okozhatnak problémákat.

A  Majom, Patkány, Sárkány jegyűekre viszont egy flörtölősebb, romantikusabb hónap várhat, esetleg társasági eseményekkel fűszerezve.

A Yin Fa minőség

A diplomata


Feladata: mások véleményétől függő személyiségének megerősítése után
diplomatikus, rugalmas és empatikus vezetővé fejlődni. 
Mit tegyél ebben a hónapban?
Ötletelj, légy kreatív, vállald fel önmagad, lépj a tettek mezejére

Mit ne tegyél?
Ne sérts meg másokat, ne törd le senki ambícióját. Ne akarj több feladatot felvállalni, mint amennyit valóban képes vagy megvalósítani.

A hónap színe: zöld



Ezen hónap energetikája jó a Tűz és Fa elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Viz eleműekre, és rosszat tesz a Föld eleműeknek!


Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:
Kínai Horoszkóp Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése