A VÉNUSZ AZ OROSZLÁNBA LÉP


Ma a Vénusz belép az Oroszlánba. Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak. Az Oroszlán Vénusz melegszívű, nagyvonalú, nagyon tudja élvezni az életet. Életvidám, büszke, öntudatos, melegszívű, kedves. Kényeztetni, csodálni kell.


Minden ami csillogással, divattal, szórakozással kapcsolatos nagyobb hangsúlyt kap a következő hetekben. Azért jó, ha közben előrelátók is vagyunk, hogy lelkesedésünkben ne nyújtózkodjunk tovább a takarónknál.
A Bika és Mérleg Ascendensűek kicsit visszafogottabbak lesznek a Rák jegyből kilépő Vénusz után, érdemes most szabadságra menniük!


Vénusz az Oroszlánban SZÜLETÉSI KÉPLETBEN:
Uralkodó, vonzó és hiú, fontos számára a hódítás, vágyik az elismerésre, a hódolatra, a bókokra. Elegáns és büszke, gyűjti a sikereket és a trófeákat. A szexualitás terén nem adja könnyen meg magát, megválogatja partnereit, de aki megkapja, soha nem felejti el. Életöröm, elegancia és luxus jellemzi, nagylelkű és nemes, de vonzerejét gyakran a partnere felett való uralkodásra használja fel. Fontos számára a csillogás, a fényűzés, és az ezt biztosító anyagiak. Fiatal nő képe: királynő.
HÍRES NŐK, AKIKNEK VÉNUSZA AZ OROSZLÁNBAN VAN
Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése