2020. szeptember 16., szerda

TAROT - Karmikus kapcsolat példakirakás 3.


Egy példa: egy hölgy kérdező a 20 évvel ezelőtti plátói szerelmére kérdez:

A kirakást csak Nagy Arkánumokkal raktam ki, tekintve h. azért itt nagyobb szabású sorseseményekről van szó.1. Hogyan ismerte meg ezt az embert az előző életében?

IV. UralkodóValami hatalmi helyzetben, ahol egyikőjük magsan a másik felett állt rangban és ez valahol el is választotta őket, a kapcsolat formálisan kezdődött.

(Ez ebben az életben is így volt, igaz itt a másik volt a mester és a Kérdező volt aki felnézett rá, de épp ettől a kapcsolat jelenleg is formális maradt!)

2. Milyen volt a kapcsolatotok?

XVII. Csillag


Plátói és reménytelen mint a jelenlegi életben. És  valószinüleg tovább nem jutottak akkor sem (és a mostani életben sem!)3. Milyen érzéseid voltak vele kapcsolatban?

VII. DiadalszekérÚgy érezte h. végre eltűnnek az akadályok és arra mehet amerre régóta szeretne. Magabiztosan és bizva szerette. De azért látszik a képen, hogy valahol mégiscsak mindig a partnere mögött kullogott rangban.


4. Ő milyen érzéseket táplált irántad?

XVI. ToronyÚgy érezte elvesztette a biztonságát, a védtelenséget érezte. Mintha minden összeomlott volna körülötte és ez megijesztette. Félelmet keltett benne, hogy a régi bevált sémák már nem működtek de az új még nem volt látható. (Ez most úgy jelentkezett, hogy amikor megismerkedtek a partner már családos volt, így ugyanúgy megijesztette az, hogy fel kéne rúgni az életét!)5. Milyen karmikus törlesztéseid vannak vele kapcsolatban?

XVIII. HoldA félelmek a bizonytalanság a labilitás és a féltékenység feloldása.6. Mi a feladatod jelenleg vele?

VIII. ErőAz  indulatok megfékezése, a féltékenység leküzdése de egyben a vágy és szenvedély kimutatása és megtartása a partner felé.7. Mit kell elkerülnöd, ha nem akarsz vele szemben újabb karmikus terheket felhalmozni?

XXI. VilágNe vágyjon vele a tökéletes kapcsolatra, nem biztos, hogy ő lenne az ez életbeli tökéletes párja. Ne idealizálja, fogadja el olyannak , amilyen.8. Milyen kedvező hatásokat várhatsz a jövőben ettől a kapcsolattól?

XIV. MértékKiegyensúlyozottságot, békés egymás mellett élést, a baráti kapcsolatot, türelmet amelyben kicsirázhat a változás.Kik voltak ők ebben az életben?

Kardok Király és Kehely Lovag
A Kardok Király mindenképp az idősebb, érettebb, nagyob hatalmú, esetleg tudós  férfi a Kelyhek Lovag pedig egy karizmatikus, sármos, udvarlós fiatalabb férfi, aki talán többeknek is csapta a szelet. (Itt a történetből elképzelhető akár két férfi kapcsolata is a plátóiság és a 19-ban dívó azonos nemű ámde titkolt szerelem divatja miatt - és akkor már érthetővé válik valahol, hogy ebben az életben sem mertek soha összejönni, hiába különböző neműként születtek újjá)Melyik században éltek?

XIX. NapA 19. sz-ban:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése