A Merkúr belép a Skorpióba

A Mérleg Merkúr udvarias, kedves, diplomatikus stílusa után egy zárkózottabb, visszafogottabb időszak következik. A Skorpió Merkúrnak igencsak fel van vágva a nyelve. Keményebb, kritikusabb, olykor agresszívebb lehet a kommunikációnk. Okkult érdeklődésünk felerősödhet.


Az Ikrek és Szűz Ascendensűek továbbra sincsenek toppon, miután a születési uralkodó bolygójuk a Merkúr peregrin, azaz rangvesztett a Skorpió jegyében. Viszont a Skorpiót a Mars (és a Plútó) uralja, így most kb. egy hónapig sokkal vehemensebbek és agresszívabbak lehetnek, mint egyébként!



Születési képletben Merkúr a Skorpióban: Szélsőséges, fanatizmusra hajlamos, intellektusát sokszor használja fel mások manipulálására. Rendkívüli meggyőző képességével könnyen tudja környezetét befolyásolni. Végletes és rejtélyes, ritkán fedi fel valódi céljait, a háttérből szereti mozgatni a szálakat. Csak azt tanulja, amihez kedve van, de manipulációval rengeteg információhoz jut. Szeret a dolgok mélyére ásni, titkokat felfedni, a dolgok háttere, mozgatórugói érdeklik. Gyerekkorát is titkok, veszteségek és veszélyek szövik át. 


Hírességek, akiknek Merkúrja a Skorpióban van: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése