2020. szeptember 15., kedd

TAROT - Karmikus kapcsolat példakirakás 2.


Egy példa: 34 éves hölgy kérdezi az ikerlángjára egy nála 9 évvel fiatalabb fiúra.

A kirakást csak Nagy Arkánumokkal raktam ki, tekintve h. azért itt nagyobb szabású sorseseményekről van szó.

1. Hogyan ismerte meg ezt az embert az előző életében?

0. BolondEgy kaotikus élethelyzetben találkozhattak, amikor egyikük sem tudta mit akar voltaképp, vándorok voltak a saját életükben. Ez lehetett egy cirkuszban, egy gyerekprogramon vagy kirándulás közben vagy vmilyen szórakozás, sportprogram közben.2. Milyen volt a kapcsolatotok?

VI. SzeretőkSzeretők voltak. És mert a képen fátyol mögött látjuk őket, valószinüleg titkos szeretők... választaniuk kellett és ők egymás választották.3. Milyen érzéseid voltak vele kapcsolatban?

XX.  VégítéletÉrzelmileg megkönnyebbült volt a Kérdező és felszabadult. Bár látta a problémákat maga előtt, úgy érezte ezek lassan megoldódnak majd.


4. Ő milyen érzéseket táplált irántad?

XIII. HalálFélt a változástól, amit ez a kapcsolat hozhat az életébe, aggodalmaskodó volt, bizonytalanság és kiszámíthatatlanság mételyezte lelkét, ezért egy idő után elfordult kedvesétől.5. Milyen karmikus törlesztéseid vannak vele kapcsolatban?

V. FőpapA tanítás-tanulás területén vannak törlesztendő dolgok. szellemiséget és hitet kell vinnie a partner életébe. lehet h. valamelyiküknek a mester szerepét kell eljátszania.


6. Mi a feladatod jelenleg vele?

XVII. CsillagUgyancsak ehhez kapcsolódik, a feladat is, a jövőt, a reményt kell megmutatnia a Kérdzőnek a partner felé, ami akkor nem sikerült.


7. Mit kell elkerülnöd, ha nem akarsz vele szemben újabb karmikus terheket felhalmozni?

XXI. VilágNe vágyjon vele a tökéletes kapcsolatra, nem biztos, hogy ő lenne az ez életbeli tökéletes párja. Ne idealizálja, fogadja el olyannak , amilyen.


8. Milyen kedvező hatásokat várhatsz a jövőben ettől a kapcsolattól?

XVI. ToronyVáltozást, hirtelen, villámcsapásszerű felismeréseket, amelyek kimozdítanak a holtpontról és új értékrendet alakítanak ki benne,Kik voltak ők ebben az életben?

Kehely Lovag és Botok Királynő
A Botok Királynő egy erőteljes, tüzes, érett nő lehetett, a Kelyhek Lovag pedig egy karizmatikus, sármos, udvarlós fiatalabb férfi, aki talán többeknek is csapta a szelet.


Melyik században éltek?

XXI. VILÁGÉrdekes ez a jelzés a 21.sz-ra, mert tényleg a 2000-es években találkoztak ebben az életükben elöször :) A lány spiritiszta most, a fiú meg élsportoló volt....:0Előtte pedig a XIV. Kiegyenlítődés századában


(Ha a régebbi életet nézzük, lehetett ez egy tüzes cigánylány is, aki elszédítette a gazdag, ifjú fejét - és akkor a 0. Bolond élethelyzet akár egy vándorkaravánra, vándorcirkuszra is utalhat).
Itt érdekes helyzet állt elő, mert nagyon úgy néz ki, hogy ebben az életben pontról pontra megismételték a XIV. sz-i életüket és még az  se biztos, hogy továbbjutottak a megoldandó feladatokkal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése