A Nap a Mérleg jegyébe lép


Ma kb. 15:30-kor a a Nap belép a Mérleg jegyébe és ezzel hivatalosan is elkezdődik az ősz.

Az elmúlt hónapban sokat dolgoztunk, gondolkodásunk racionálisabb, gyakorlatiasabb volt, mint általában. Ideje hát egy kicsit megpihenni és inkább a kapcsolatainkra irányítani a figyelmünket. A Mérleg időszakában már nemcsak a létszükségleteink kielégítése fontos, élvezni is szeretnénk az életet. Könnyebben kötünk barátságokat, vágyunk a társaságra, szerelemre. nehezebben viseljük a konfliktusokat, jóval nagyobb a kompromisszumkészségünk, békésebbek, tapintatosabbak vagyunk, toleránsabbak. Jó időszak ez az alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusok rendezésére is. A levegő jegyűek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) különösen harmonikusan élhetik meg ezt az időszakot.


5 tulajdonság, amit mások gondolnak a Mérlegről:

1. Diplomatikus

2. Nagy az igazságérzete

3. Konfliktuskerülő

4. Kifinomult az ízlése

5. Döntésképtelen

A Mérleg központi törekvése a harmónia megvalósítása és megtartása. Ennek érdekében mindenre képes. Mivel a másik ember számára életfontosságú, mert csak a másik tükrében tudja önmagát megtalálni, ezért állandóan meg akar felelni másoknak. Egyébként jó érzékkel ki is találja mások szándékait, érzelmeit, céljait és igyekszik ezek függvényében kedvesen, diplomatikusan reagálni. Kerüli a konfliktusokat. Fontos számára a visszaigazolás. Szeret másokat szórakoztatni, remek barát. Bájos, szereti a flörtöket. Jó társalgó. Kifinomult érzéke van a szépséghez. A döntésekben azonban sokat tétovázik, gyakran döntésképtelen.

Az Oroszlán Ascendensűek viszont egyre nehezedőbbnek érezhetik a körülményeket, ugyanis az uralkodó bolygójuk, a Nap ami még augusztusban fényesen ragyogott az égen, uralomban, szeptemberre a Szűz jegyére megkopott a fénye és a Mérlegben végképp romlásba, azaz exilbe kerül. Ilyenkor nagyobb az esélye a testi/fizikai panaszoknak, fáradékonyabbak, egyre kevesebb dolog érdekli őket. Pihenjenek sokat ez most nem az ő idejük!


Akik a Mérleg jegyében születtek


Nap a Mérlegben: Harmóniára törekszik, ezért megpróbál mindenkinek megfelelni, környezetére pozitív hatással lenni. Energiáit kapcsolataiból, az egyenrangú együttműködésből nyeri. Remek diplomata, aki nem tör hatalomra, inkább idomul és alkalmazkodik, de fontos számára a népszerűség. Kreativitása a művészetek terén is megnyilvánulhat. Férfiképe kedves, romantikus, igazi lovag, apaként jóságos, de nem túl erélyes. Főnöki szerepben nem szívesen vállalja a döntésekkel járó felelősséget.


Mérleg jegyű hírességek:

https://hu.pinterest.com/…/napjegyek-zod…/m%C3%A9rleg-libra/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése