TAROT - Karmikus kapcsolat kirakás


Ha arra gyanakszol, hogy valakivel karmikus kapcsolatod van, ezzel a kirakással utánajárhatsz. Nyolc lapot rakj ki a következő módon:

--------1--------7--------5---6--------
------3---4------8----------2----------


Minden egyes lap egy-egy kérdésre ad választ:



1. Hogyan ismerted meg ezt az embert az előző életedben?
2. Milyen volt a kapcsolatotok?
3. Milyen érzéseid voltak vele kapcsolatban?
4. Ő milyen érzéseket táplált irántad?
5. Milyen karmikus törlesztéseid vannak vele kapcsolatban?
6. Mi a feladatod jelenleg vele?
7. Mit kell elkerülnöd, ha nem akarsz vele szemben újabb karmikus terheket felhalmozni?
8. Milyen kedvező hatásokat várhatsz a jövőben ettől a kapcsolattól?


A kártyák értelmezéséhez segítségül hívhatod a Tarot-val foglalkozó könyveket, de a kártyaolvasást mindenképp az intuícióddal kezdd! Nézd meg, mit sugallnak számodra  az egyes lapok! Milyen érzéseket keltenek benned? Mi jut róluk eszedbe? Csak ezután nézd meg az értelmezésüket! Mivel a legtöbb kártya lapalakokat és helyzeteket ábrázol, sokszor egy az egyben ki lehet belőlük olvasni, hogy ki voltál előző életedben, férfi vagy nő, mi volt a foglalkozásod, illetve milyen érzéseid voltak.


 Karmikus kapcsolat kiegészítés


Elvileg ugye a kirakott lapokból lehet következtetni (főleg intuicióval) a Kérdező és a partnere mibenlétére és akár még a korra is, amiben zajlott a legutóbbi életük, de amennyiben valaki ennél még körvonalazottabb leírást szeretne kapni kettejükről, két lépéssel kiegészítheti a kártyakirakást:

1. Szedd ki csak az udvari lapokat, keverd meg őket és húzz magatokra egy-egy lapot. nézd meg, mennyire illhet ez bele az előbbi kirakás által felvázolt életbe. Ha nem igazán még, akkor még 1-1-et húzhatsz segítőként.

Például én a kirakáshoz húztam 1-1 udvari lapot a Kérdezőre és a partnerére.
Alaposan el kell elmerengeni a kihúzott kártyákon, esetleg kirakni és napokon át szemlélgetni, lehet h. beugrik róla valami vagy álmodsz róla stb.


2. A másik árnyalási lehetőség az időbeli behatárolás: vajon mikor zajlott ez a volt életünk? Erre van egy nagyon egyszerű és nagyszerű módszer, mivel a XXI. sz-ban járunk és a Tarot Nagy Arkánuma pont 21 lapot tartalmaz illetve még a 0. számú Bolondot, ezért egyszerűen csak húzunk egy kártyát és amilyen szám van rajta abban az évszázadban találkoztunk ezelőtt a kérdezett emberrel!




(Igy már a személyek vagy a személyek státusza, foglalkozása is jobban behatárolódik, nemde?)

(Forrás: femina.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése