Tanácsok a Gua számok szerint 2020-ra


A Kilenc csillag Ki asztrológiai rendszerben minden évnek és minden hónapnak megvan a maga Gua száma. Hogy ez a Gua szám milyen kapcsolatban áll a Te Gua számoddal, az határozza meg, hogy egy adott időszakban Te melyik „Házba” kerülsz, azaz milyen energiák hatnak rád, és ezek az energiák milyen lehetőségeket kínálnak számodra.

A Gua számok kiszámitásához segitség:
https://www.fengshuibolt.hu/?page=centrum/guacalc&




A 7-sek (Fém) vannak középen, mindenki figyelme feléjük irányul, a középpontban lesznek, sokan figyelnek rájuk, ezért hektikus, feszült, stresszes, ideges időszak is lehet számukra, sok munkájuk lesz, de ez pozitív is lehet. Sok új információ, sok új lehetőség jöhet az életükbe.
A stresszt levezethetik pl. futással, vagy egyéb fizikai munkával. egy igen érdekes, izgalmas évet élhetnek meg, amelyet az „ingadozás” időszakának nevezünk (5-ös Ház). Ebben a periódusban az események és az energiák feléjük irányulnak. Ilyenkor rendkívül sok lehetőséggel találják szemben magukat, és gyakran nagyon nehéz választani közülük. Ilyenkor képes az ember kapkodni, könnyen elveszítheti stabilitását.
A legfontosabb törekvésük most az legyen, hogy próbáljanak egyensúlyban maradni. Egy belső feszültség is kialakulhat bennük, aminek nem tudják az okát, csak úgy jelen van. Sportoljanak többet, vezessék le a stresszt egy
lakásfestéssel, nagy rendrakással, stb. Sokan ezt az időszakot használják ki a változásra.
Az év első fele lazának ígérkezik, a második fele kezd feszültté válni. A végletekbe bele lehet kóstolni: lesznek „fenn” és lesznek „lent” időszakok. Kitartás, az idő mindent megold. Arra azonban vigyázzanak, hogy ne váljanak agresszívvé, mert a párkapcsolat és a munkakapcsolat kárát láthatja ennek.
Lehetőleg hosszú utazásokat ne tervezzenek ebben az évben, mert csak összezavarják útitársaikat, akik ettől kibukhatnak rájuk.



A 8-as számúaknak (Föld) nyugisabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb évük lesz, jó helyen vannak, ahol vannak, ne most változtassanak, munkájuk is lesz, de honorálják is, esetleg fizetésemelést is kapnak. Jár nekik a bevételeik felturbózása! Igaz ezzel együtt kicsit kimerítő lehet nekik energetikailag az év. Kiegyenlítő elemként használjanak Víz elemet a környezetükben.
A kiegyensúlyozásban segíthet nekik Tűz elem. Ne utazzanak DK és ÉNY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



A 9-es emberek (Tűz) többet szórakoznak, társasági életet élnek, sokat költenek és élvezik az életet, elköltik a tavaly keresett pénzt. Vigyázni kell a kommunikációval is!
Igaz ezzel együtt kicsit kimerítő lehet nekik energetikailag az év. Kiegyenlítő elemként használjanak Fa elemet a környezetükben.
A kiegyensúlyozásban segíthet nekik Fa elem: erdőben séták, kirándulás, kertészkedés. Ha ez nem megy, akkor vigyék be a fa elemet a lakásukba: zöld és világoskék színekkel, hasábalakű, magas formákkal, szobanövényekkel, stb.
Ne utazzanak K-re és NY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.


Az 1-sek (Víz) pedig vihar előtti csendben vannak, egy nyugis, fejlődősebb évben, ahol ugyan születnek új dolgok, de csak csendben, kitartóan dolgozva és nem nagy feltűnést keltve. Tudós, elmélkedős év ez nekik.

Kicsit energiavesztett állapot ez nekik. Ennek kiegyensúlyozására vegyék körül magukat Fém elemmel! Fehér, fémes színek, kerek formák, fém bútorok, stb.
Ne utazzanak ÉK és DNY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



A 2-es tipusú (Föld) embereknek ez a hírnév éve lesz, a minősités éve! Most eldől hogy az elmúlt 9 éves ciklusban jól vagy rosszul dolgoztak-e, hogyan sáfárkodtak a rájuk bizott javakkal! Az is lehet h. elismerés és "szidás" egyaránt ér bennünket, ilyenkor gondoljuk át, mi volt az amit jól végeztünk és mi volt az, amit nem - és ezen ne sértődjünk meg, inkább gondoljuk át, amin javítani kéne a következő ciklusban!
Ne utazzanak É-ra és D-re, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



A 3-mas tipusú (Fa) embereknek csendesebb év jön, főleg mivel kevesebb lesz az energiájuk. Ez a tanulás éve. Egy átgondolásos év számukra, fel kell mérniük, mit csináltak eddig, mindezek átgondolása. Oda kell figyelniük a kommunikációjukra, hogy ne bántsanak meg senkit. Terveket viszont már lehet készíteni a jövőre nézve, ill.álmodozni róla!
2020. február 4-én egy csendesebb időszakba lépnek, amelyre nem a pörgés-forgás a jellemző. Gua számuk az 1-es Házba kerül, ami azt jelenti, hogy energiával töltődnek fel. Ez az év tehát a tervezés időszaka: az energiák „telelnek”, készülődnek a csírázásra, ezért kedvező az idő az elmélkedésre, a jövő tervezésére. Az 1-es Házra az egyedüllét az elszigeteltség és a visszavonulás jellemző.
Megérzéseik erősödhetnek, sok dolgot világosabban látnak. Meditáljanak, gondolkodjanak el önmagukon, életükön és tanuljanak! Ne sajnálják maguktól a pihenést sem! Ez az év számukra az elengedés, a kreatív folyamatok kezdetének ideje, ám ezeket előbb meg kell tervezni. Erre ideális ez az időszak, tehát jobb, ha várnak a következő évig, és akkor vetik bele magukat az új ötletekbe, kalandokba. Idén ne indítsanak új vállalkozást, ne fogjanak bele új dolgokba, mert elveszhetnek a részletekben. Figyeljenek mások szavaira a félreértések elkerülése érdekében, de a sajátjaikra is, mert mások könnyebben félreérthetik őket. Víz közelében legyenek óvatosak! Párkapcsolatukban mindig beszéljék meg a felmerülő problémákat, mert a meg nem beszélt dolgok instabil
párkapcsolathoz vezethetnek.
Ne utazzanak É-ra és D-re, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



A 4-es számú (Fa) embereknek feladata a múltból hozott adósságok felszámolása, meg kell tanulni lezárni az elmúlt dolgokat. Lehetséges költözés, felújitás, ha régen várat magára. Ki mindennel ami a múltból visszahúz, hogy jövőre előre tudjon indulni a jövő irányába! Meg kell tanulni dolgokat, ki kell békülniük akivel még nem tették meg.
Ne utazzanak ÉK és DNY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



Az 5-ös embereknek (Föld) új lehetőségek jelentkeznek, elvileg több energiájuk lesz, több támogatást kapnak, vállalkozásba foghatnak, a jövőre koncentrálnak, friss tavaszi lendületük lesz, csak lelkesen és optimistán. Költözhetnek, munkahelyet válthatnak, amit csak akarnak.

Azonban a sok újdonság ki is merítheti őket. Relaxáljanak, amikor csak szükségét érzik! Megőrizhetik az energiáikat, ha Tűz elemű dolgokkal veszik körül magukat: piros szín, gyertyák, hegyes formák. Rakjanak tábortüzet, grillezzenek a kertben sokszor, de ha nem megoldható, akkor vegyék körül magukat piros színnel színnel, kúp, hegyes formájú bútorokkal és dísztárgyakkal, gyertyákkal stb. Ne Ne utazzanak K és NY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.



A 6-osoknak (Fém) nagyon fontos, hogy ne hagyják abba amit eddig csináltak, vagy amit az elmúlt évben kezdtek el és fontos nekik. Ugyan kicsit kevesebb lesz hozzá az energiájuk és lehet, hogy úgy érzik majd, ez sokat kivesz belőlük. És meg is próbálják kilökni őket a pályájukról, de ne hagyják, mert akkor idő előtt fejeznének be valamit, ami viszont még prosperáló lehet számukra!

Vegyék körül magukat Föld elemmel: sokat kiránduljanak, mászkáljanak mezítláb a földön, kertészkedjenek, homokozzanak, de ha egyik sem megoldható, akkor vegyék körül magukat sárga és barna színekkel, négyszögletes formájú bútorokkal és dísztárgyakkal, agyagedényekkel stb.
Ne utazzanak DK és ÉNY-ra, vagy ha mégis kell, akkor legyen elővigyázatosak, és előre tervezzék el a programokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése