2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉVE - TŰZ ELEMNEK


Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a Fém patkány évével

A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/



TŰZ ELEMMEL

Pénz elemes tranzit

A Pénz elem által jelölt időszakokban mindig könnyebb kezünkbe venni életünk
irányítását. Jól átlátjuk a dolgokat, és nem fogunk arra várni, hogy a sült galamb a szánkba repüljön. Fontosabbá válnak az anyagiak is, melyre jó példa, hogy egy Pénz elemes napon pl. önkéntelenül is szívesen megszámoljuk a visszajárót a boltban, akkor is ha előtte soha nem tettünk ilyent.

Pénz elemes stációban tevékenyek vagyunk, de türelmetlenebbekké is válhatunk. Előfordulhat, hogy túlvállaljuk magunkat és ne lepődjünk meg, ha időnként úgy érezzük mindenki lusta körülöttünk. (Ha ilyen gondolataink támadnának, tartsuk észben, nem a többiek mihasznák, mi pörgünk extra sebességen.)

Ezen tranzitok alkalmával érdemes kézbe venni a már régóta halogatott teendőinket is, mert sokkal gyorsabban, és hatékonyabban tudunk a végére járni
mindennek. Emellett érdemes odafigyelni arra is, hogy akaratlanul hajlamosabbak vagyunk belefolyni környezetünk minden ügyébe, és kéretlenül magunkhoz venni az irányítást.

Férfi képletben az Pénz elem mutatja a barátnőket és lány ismerősöket. Megnyerő humorú, és szimpatikus stílusa miatt sokan vonzódnak hozzá, ő pedig szívesen kísérletezik ha arról van szó. Nem sieti el a nősülést, szereti kiélvezni az életet, és kipróbál mindent, mielőtt véglegesen elköteleződne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése