2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉVE - FÉM ELEMNEK



Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a Fém patkány évével


A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: 
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/



FÉM ELEMMEL

Saját elem tranzitban


A saját elem stáció mutatja azt az időszakot, amikor a nyilvánosság és az emberi kapcsolatok előtérbe kerülnek az életünkben. Amikor beérünk egy ilyen stációba, valahogy megjelennek körülöttünk az emberek, és kifejezetten kedvező lehetőségek adódnak arra, hogy nevünket minél szélesebb körben megismerjék.

Tranzitoknál mutatja a nyilvánosságot, embereket körülöttünk. Bármivel is foglalkozunk, abban az időben mindez nagyobb publicitást kap, hírnevet, ismertséget szerezhetünk szakterületünkön.


Nagyon jó időszak ez a kapcsolatépítésre, vagy olyan tevékenységek elkezdésére, ahol közösséget szeretnénk kovácsolni valamely szolgáltatás vagy termék köré. Ezekben az időszakokban kifejezetten beleállunk a versenyhelyzetekbe is, a riválisok pedig arra inspirálnak, hogy még jobbak lehessünk saját szakterületünkön.

Tranzitban érdemes társulni, közös üzletet alakítani, vagy olyan tevékenységbe
fogni, ahol bevételeinket előre lefektetett keretek között megoszthatjuk valakivel. Így nemcsak a munkánk hatékonyabb, de a felelősségünk is kisebb lesz.


Ilyenkorra célszerű időzíteni adósságok, számlák, befizetését, ingatlan mozgást, ill. nagyobb kiadásaink megtervezését az állás ellensúlyozására.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése