HORARY KÉPLET - Koronavírusról szóló hírek igazak-e?

Megbetegedhetünk-e mi is?
A kérdés háttere: engem is aggodalommal töltött el, a médiából ránk ömlő veszélyre felhívó hírek sokasága. A kérdés maga az, hogy én, ill a családom elkaphatjuk-e a virust veszélyeztetettek vagyunk-e, ill.hogy mennyire igazak az erről szóló híradások?

Maguk a hírek háza a 3.h. jelölője egy a vírussal (Jupiter) amely ún.vegyes méltóságban van, terminusban aztán esés. Ez azt jelzi nekünk, hogy a hírekben eleinte nagy figyelmet foglal el ez a kérdés, aztán ahogy csökken az újdonsága, csökkennek a róla szóló hiradások is. Illetve mint igazságtartalom is azt jelzi, most még van benne igazság, később már nem igazán.

Ráadásul a hírek természetes ura a Merkúr is ramatyul áll a Halakban, romlásban (exil és esés), amely némi kételyt ébreszt a hírek teljes valódisága iránt.


A kérdés radikálisan érvényes az óra ura és az Ascendes uralmi bolygója megegyezik (Vénusz). Erős érzelmi töltettel kérdeztem és egyértelműen a betegségre gondoltam, hiszen a jelölőm (Vénusz) a 6. házban található, amely helyzetével rámutat a kérdés tárgyára, a megbetegedést okozó koronavírusra.
A tény, hogy a Vénusz (kérdező jelölője) a 6. házban helyezkedik el, ez megerősített abban, hogy a koronavírus, mint betegség jelölője a 6. ház (Nyilas) házcsúcs, ura pedig a Bak jegyben álló, terminusban és majd esésben lévő Jupiter lesz.

A vizsgálódás kezdete a kérdező jelölőjének vizsgálata, mely alapján megállapítható, hogy a momentán nem vagyok túl jó formában (exilben levő Vénusz a Kosban), azonban az Ascendens urának házhelyzete nyomban rámutat aggodalmam tárgyára, a koronavírus által okozandó megbetegedés témájára is (6.h.). Illetve a Hold a 12.házban az aggodalmakra, szorongásokra a témával kapcsolatban.
Maga vírus, mint terminusban aztán esésben lévő Jupiter, nem egy erőteljes, „mindent visz” fertőzést idéz elő, hiszen a Jupiternek rövidtávon van csak ereje, később magától (vagy a megfelelő intézkedések által) elenyészik. Házhelyzetét tekintve a Jupiter hanyatló házban áll, 3.h., fertőző képessége ekkor még kevesebb volt, elszigetelt Azonban mivel maga a vírust jelölő bolygó a minőségét tekintve hosszútávon romlásban van, nagy halálozási arányt, borzalmas pusztítást szerencsére amúgy sem fog véghezvinni a világon.

A kérdésre hogy a kérdező vagy családja elkapja-e a vírust és megbetegedhet-e, egy határozott NEM a válasz!

A vírus jelölője (Jupiter) és a kérdező jelölője (Vénusz) és a kérdező társura (Hold) sincs fényszögkapcsolatban, vagyis biztos nem jön létre a fertőzés.
Remélhetőleg a világméretű összefogás elegendő lesz arra, hogy megállítsa a vírust, ezt támasztja alá asztrológiailag, hogy a betegséget jelölő bolygó minősége hosszútávon romló, ami ebben az olvasatban szerencsésnek mondható.
Kérdőasztrológiával kapcsolatban kereshettek a horary70@gmail.com cimemen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése