2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉVE - FA ELEMNEK


Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a Fém patkány évével.


A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/




FA ELEMMEL

Hatalom elemes tranzit


Ebben az időszakban a törvények, szabályok követése, vagy betartása fontossá válik. A Hatalom elem analógiái között szerepel a karrier, hivatás, vagy előléptetés lehetősége is, ami gyakran együtt jár az ilyen tranzitok érkezésével.

Mivel a Hatalom elem jelzi nők esetében a párkapcsolat megjelenését, így ezek az időszakok hangsúlyosan mutatják a szerelem érkezését, vagy meglévő kapcsolatok esetében annak komolyabbra fordulását is.



Ezekben az időszakokban érdemes odafigyelni a saját kapacitásunk, munkabírásunk határaira, mert hajlamosak lehetünk túlvállalni magunkat. Ennek következtében a ránk nehezedő felelősséget is nyomásként éljük meg, mely időszakokban a forrás elem integrálása (tudatosan beiktatott visszavonulás, pihenés, és szabadidő) sokat segíthet a felelősség elviselésében.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése