NAP A HALAKBA LÉP


Február 19-én a Nap belép a Halakba. Csöndesebbek, visszahúzódóbbak, zárkózottabbak, szerényebbek, gyengédebbek lehetünk. Felerősödhet a segíteni akarás, a szolgálatkészség. Érzelmesebbek, érzékenyebbek lehetünk. Többet foglalkozhatunk ezoterikus, okkult dolgokkal.

Nap a Halakban: Intuíciói, megérzései és álmai irányítják. Energiát mások megértéséből, segítéséből nyeri, képes teljesen eggyé olvadni a másik emberrel, önfeláldozásra is hajlamos lehet. Mély empátiája és spiritualizmusa révén a gyógyításban, terápiában, ápolásban érhet el kiemelkedő sikereket. Nincs benne hatalomvágy, tart a hatalomtól és a vele járó felelősségtől. Álomvilág eluralkodhat rajta, illúziókba menekülhet a realitások elől. Kreatív és kivételes művészi érzékkel rendelkezik. Férfiképe empatikus, érzékeny művészlélek, apaként gyenge, nem domináns. Főnöki posztra alkalmatlan, nem bírja a felelősséget, következetlen és gyenge.
Az Oroszlán Ascendensűek még mindig téli pihenőn vannak. készítgessék terveiket, hogy aztán majd a Kos hónapjában brillirozhassanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése