2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉVE - VÍZ ELEMNEK

Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem (Fém, Víz, Fa, Tűz, Föld) mit kezd a Fém patkány évével.


A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: 

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/





VÍZ ELEMMEL

Forrás elemes tranzit




Forrás elem stációban a figyelem elindul befelé. Az önismeret fontossá válik és ilyenkor többet elmélkedünk a világról, a létezésről, és az ebben betöltött szerepünkről. Sokszor megjelenik valamilyen értelemben a tanulás, vagy annak belső igénye, de az ilyenkor tapasztalható notórius halogatás is megnehezítheti életünket. Ezekben az időszakokban az ember önkéntelenül óvatosabbá és megfontoltabbá válik. Ez nem a kockáztatások ideje, így a Forrás stációban minden fontos döntéshez jó ha több időt hagyunk magunknak, mint egyébként.



Ezen tranzitok alatt a fókusz mindig komolyabb, belső dolgok felé irányul Az élet
lényeges kérdései hangúlyossá válhatnak, azonban a túl sok egyedüllét átcsaphat depresszív elmagányosodásba is. Ilyen esetben tudatosan ellensúlyozhatjuk a túl erős Forrás elemet fizikai mozgással, (sport, jóga) vagy bármilyen nem hétköznapinak számító tevékenységgel. (rafting túra, zarándokút, ejtőernyőzés, búvárkodás, stb).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése