2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉVE - FÖLD ELEMNEK



Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a Fém patkány évével-


A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


FÖLD ELEMMEL

Intelligencia elemes tranzit

Ebben a stációban a világ olyan, mintha kinyílna számunkra. Könnyen és magától értetődően állunk ki a világ elé, nem esik nehezünkre a figyelem középpontjába kerülni, melyért ha kell akár tenni is tudunk. Az ember ilyenkor könnyebben beszél magáról, nyitottabb és közvetlenebb lesz másokkal. Gyakran hoz a tranzit olyan helyzeteket, ahol akár átvitt értelemben is közönség, vagy nyilvánosság előtt találjuk magunkat.

Mivel a beszéd- és szereplési képesség is előtérbe kerül, elképzelhető, hogy több kommunikációs, vagy prezentációs feladatunk is lesz ezen időszakok alatt. Kicsit hirtelenebbek, nagyszájúbbak, lázadóbbak és meggondolatlanabbak is lehetünk, ezért az Intelligencia elemes stációban tudatosan érdemes figyelni az óvatosságra, megfontoltságra, valamint a túl nagy kockázatok kerülésére.

Ilyenkor könnyebben megy az ismerkedés másokkal, szívesen vegyülünk, több
programot szervezünk és az ember kicsit felszabadultabban élheti meg a mindennapok nehézségeit. Az Intelligencia tranzitok megtanítják számunkra az élet kihívásait kicsit lazábban kezelni, azonban a túlfeszített életmód ilyenkor könnyebben kimerüléshez vezet.

Nőknek ez a tranzit gyermeket is hozhat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése