Jensen Ackles elemzése II


Jensen Ackles kinai asztró elemzés

(1971. március 1. San Antonio, Texas, USA)


Jang Fa-Jang Föld oppozíció 


- Amikor egyedül boldogul a legjobban.
Ezen oppozíció a képleten belül azt jelenti, hogy a horoszkóp tulajdonosa hatalmas erőt és energiát kapott a nehézségek önálló leküzdésére. Nem kér, és nem is szívesen fogad el segítséget, úgy érzi a dolgokat ő tudja úgy is a legjobban elintézni.



 Inkarnációs tervében egyedül szeretne megbírkózni a kihívásokkal, ezért sokszor idegesítőnek is érzi ha beleavatkoznak ügyeibe. Bár időnként úgy találja, hogy környezetétől nem számíthat támogatásra, valójában nem is igényli a kívülről érkező segítséget. Ezzel az oppozícióval egyedül is remekül boldogul az ember. A siker egyetlen gátja az lehet, ha a szülött erejét alábecsülve, és önmagát meghazudtolva másokra támaszkodva szeretne boldogulni, előre jutni.




Tűz trigon : Tigris + Ló + Kutya



Elegancia, pozitív fellépés, szereplési vágy. Hatás és ispirálás lelkesítés, vallás, idealizmus, hittérités, aktiv spiritualitás, előadói meggyőzőképesség. Kilép a nyilvánosság elé kiemelkedés, kitűnés hatni tud másokra.
Mondjuk a Tűz-trigon okán a szívére és az érrendszerére nem árt ha vigyázz jobban!

A létrejövő elem struktúra szerinti jelentése: amennyiben a kombináció okán létrejövő harmadik elem struktúra szerint Pénz elem az mutatja a pénzügyi dolgok fontosságát, ragaszkodást az elképzelésekhez, kezdeményező, irányító hozzáállást, esetleg az édesapa fontosságát a szülött életében. Férfiak esetében ragaszkodást a társhoz, ill. egyedülálló férfiak esetében az ilyen tranzit utalhat egy párkapcsolat lehetséges érkezésére.


41 éves korától


Ló - Kecske


A kombináció okán létrejöhet a tűz elem, a Ló a legerősebb tűz elemű állat, valamint a tradícionális kínai asztrológiában a Nap analógiáját hordozza, míg a Kecske intuitív képességei révén a Hold szimbólumát jeleníti meg. A Nap tulajdonságainál itt érdemes kiemelni a tűz lelkesítő, másokra hatni tudó képességét. Ez a jelképe a cselekvő énnek és az energiának, ami motorként hajt, ha valamit hittel és szenvedéllyel teszünk.
Ezzel szemben a Kecskét a spiritualitás szimbólumaként szokták említeni. E jegyhez tartoznak a sugallatok, az intuíció ill. a fogadókészség az intuitív úton érkező megoldások iránt.
A kombináció hatására a szülöttben folyamatosan jelenlévő ötletek, megérzések, és inspirációk mellé társul a valódi tetterő is, hogy mindent el tudjon érni, meg tudjon valósítani, amit csak szeretne.

Amennyiben a kombináció átmenetileg csak egy-egy tranzitban jelenik meg, akkor a tranzit ideje alatt megszülető ideákból, ötletekből, és gondolatokból az időszak végére minden esély megvan rá, hogy kézzelfogható valóság váljon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése