HORARY KÉPLET - Lesz-e karantén?

Már jó ideje megy a pánikkeltés a koronavírussal kapcsolatban (miközben más, esetleg sokkal égetőbb kérdések háttérbe szorulnak). Mindenesetre a magam szerény eszközeivel megpróbálok segítséget nyújtani ebben a vészterhes időkben.



A koronavírusról szóló hírekről már volt egy képlet állításom, ITT nézhetitek meg.
Most részleteiben azt néztem, van-e valós lehetősége, hogy a város ahol élek (Bp.) ill. maga Magyarország karanténba kerülne (a lezárások nem azonosak a karanténnal!).

A képlet recepciós érvényességű.
Nézzük a jelölőket:
A kérdező: Vénusz és Hold
a karantén 12.h.: Jupiter és Mars

A Kérdező mindkét jelölője a 12.házban ill.annak csúcsán van, így látszik, hogy eléggé fél, szorong, aggódik és a karanténra gondol.
Ám ahhoz, hogy a karantén bekövetkezzen, közeledő (applikatív fényszög kéne a jelölők között). Na most, az 1.h. (Vénusz és Hold) és a 12.h. jelölői (Jupiter és Mars) között szerencsére nincsen közeledő fényszög, csak távolodó, ami ilyenkor egyértelműen NEM-et jelent.
De hogy biztos legyek a dolgomban a 4.házat is megnéztem, mint az ország, ahol élek. A 4.h.ura a Hold. A 4.h. elforgatott 12.háza (Mo.karanténja) a 3.h. lenne. Igenám,d e azt is a Hold jelöli! Mit teszünk ilyenkor? Ilyenkor keresünk ún. almutent , amellyel meg tudjuk különböztetni a két házat. a 3.h.almutenje a Jupiter lesz. Megnézzük, van-e a Hold és a Jupiter között fénszög. Van, de az is csak távolodó. Tehát a válasz ismét egy határozott NEM.

Szóval szeretnék mindenkit megnyugtatni, egyáltalán nem valószínű, minden esetleges ellentétes jel ellenére sem, hogy Mo-i városokban karantén lépne föl.
Szóval tkp.ilyen egyszerű magunkat megnyugtatni az asztrológia, azon belül is a kérdőasztrológia eszközeivel. Amennyiben mélyebben vagy személyesebben szeretnél erről kérdezni, írj az emailímemre: horary70@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése