TELIHOLD A SZŰZ JEGYÉBEN

Ma a Szűz jegyében lesz a telihold, a márciusi teliholdat hívták az indiánok "férges" teliholdnak. A hőmérséklet ugyanis egyre melegebb lesz, és kibújnak a földigiliszták a földből. Némely indián törzs a "varjak holdtöltéjének" hívta, mert a varjak károgása jelezte a tavasz beköszöntét, de elterjedt volt a "kérges" jelző is, a megolvadt hó felszinén keletkezett ropogós réteg miatt.


A telihold jelensége amúgy elég feszültségkeltő, tudjuk ilyenkor érzelmileg labilisabbak vagyunk, indulatosabbak, agresszivebbek, több nő menstruál, több gyerek születik, de több a baleset, jobban véreznek a sebek, és több haláleset is történik stb. Műteni, életveszély kivételével, ilyenkor tilos az asztrológia szerint!
A telihold márc.9-én de a pontos állás előtt és után is 1-1 nappal már/még éreztetheti hatását.
Most pont a nőnap után jól megkapjuk mi nők  nem biztos h. mindenki a legjobb hangulatban lesz....
A Szűz jegyű telihold állása pedig különösen a Szűz Ascendensűekre hat ki, idegesebbek, érzelmileg labilisabbak lesznek, akár hisztisebbek is...nyugi, ez holnap, holnaputánra elmúlik!
És akkor még milyen tanulnivalót hordoz számunkra a Szűz Hold? Dolgunk most a rendrakással van, akár bent a lelkünkben, akár kint a világunkban, ez az ami most sérül és fel kell mérni hol tartunk vele.
"Amint kint, úgy bent." - ismerjük jól Hermész Triszmegisztosz bölcsességét. Ez a rendre is vonatkozik. Ha úgy érzed, káosz van benned: a gondolataidban, az érzéseidben, tegyél rendet a környezetedben. Ha a fizikai rend utáni igényedet tettek követik, nagyobb az esélye annak, hogy előbb-utóbb ez a rend a belsődben is helyreáll. A külső-belső rendrakásra nagyszerű időminőséget biztosít a ma délutáni, illetve az esti időszak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése