A Nap belép a Kosba ♈


A Kosba lépő Nap az asztrológia évkezdetet jelzi. Lassan tavasz lesz, felébredünk „téli álmunkból”. A világ életre kel amint megjön a tavasz. Minden növény, állat és ember az ÉN VAGYOK mantráját lélegzi be.Nap a Kosban: Létfontosságú számára a győzelem, a hódítás, ezekből meríti energiáját. Nem riad vissza a kihívásoktól, ösztönösen, impulzívan, néha erőszakosan cselekszik. Nem fél, merész és nyílt, szüksége van a sikerre, de hajlamos a meggondolatlanságra. Férfiképe a harcoló, vadászó, küzdő apa, aki mindenre hajlandó a családjáért, vagy rossz esetben az egoista, elnyomó és agresszív. Merev, kemény, de őszinte főnök.



Sokkal aktívabbak, határozottabbak, türelmetlenebbek lehetünk a következő hónapban, mivel a Nap egzaltált a Kos jegyében. Jobban tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, tele vagyunk energiával, lehet, hogy az egész világot meg akarjuk hódítani.

Ezt kiváltképp érvényes az Oroszlán Ascendensű emberekre, ill.azokon az életterületeinken, amelyek a Kos jegyében kezdődnek a horoszkópunkban, ott fel fognak pörögni az események (nekem a 10.h.- hivatás házamat fogja érinteni, kiváncsi leszek!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése