Spitiruális Könyvajánló


Gary John Bishop: Ne ​sz*rakodj, élj!




Ébredj fel, kib*szottul csodálatos teremtmény vagy!
Mi áll utunkba, hogy legjobb formánkat hozzuk? Az emberek többsége a következőket nevezi meg: emberi kapcsolatok, pénz, munkahely és sorscsapások. E magyarázatok mind egyformák. Gary John Bishop, aki évtizedeken át dolgozott személyi trénerként, észrevette, hogy az ember legnagyobb ellensége önmaga. A sértődősek ne vegyék meg ezt a könyvet. Nem nekik való.


Ellenben aki olyan olvasmányt keres, melynek segítségével felszínre hozhatja rejtett belső értékeit, amelyek alig várják, hogy megnyilvánuljanak, akkor annak szerecséje van. Ez a könyv a legyőzöttekhez és beletörődőkhöz szól. A valódi változtatások manifesztuma, melynek célja, hogy felmutassa önnön nagyságunkat.


Értékelésem:

Ez inkább egyfajta coaching szemléletű könyv. Mert nem a múltbeli sebekben akar vájkálni, hanem inkább lelkesíteni, hogy éld meg teljes szívvel a jelent és a jövőt. Egy-egy megerősítő kijelentés köré építi fel az egyes fejezetek mondanivalóját, mint „Hajlandó vagyok”, „Győzelemre születtem”, Megoldom", stb. Szóval annak való, akinek épp csak egy kis biztatásra van szüksége, hogy átlendüljön élete holtpontján!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése