SZERELEMSAROK - KOS


Milyen a Kos a szerelemben?


A szerelemben nagyon szenvedélyesek, inkább a testi szerelemre és a közös programokra vágynak, igy a romantika háttérbe szorul. Gyakran belegyalogolnak szerelmük érzékeny lelkébe, hiszen a figyelmesség nem az erősségük. Nem mindig van kedvük ahhoz, hogy végighallgassák a kedves panaszait vagy problémáit - ehhez túlságosan türelmetlenek.


Csábítási tippek Kos csillagjegyű társkereső randihoz


A Kos március 21 és április 20 között születtek. Az aktív és önbizalommal teli emberek vonzzák a Kos társkeresőket. A Kos csillagjegyű emberek vakmerőek, és bátor tulajdonsággal is rendelkeznek. Nem nagyon szokott habozni, és néha még durvának is tűnhet a beszéde. A Kos emberek szereti a kalandokat, gondtalan felfogású és nagyon makacsok. A Kos önmotivált egyén, aki a saját elvei alapján vezeti az életét.
A Kos embereknek a kompromisszum és a türelem nem nagyon megy, azaz eléggé szilárd az elveiben és a gondolkodásában. Egy temperamentumos és egyben energikus emberre van szüksége, aki megérti Őt és  új távlatokat nyit az életében. Ha esetleg Te nem ilyen társkereső vagy, akkor feltehetőleg nem nagyon fogtok összepasszolni. De ez természetesen sok mindentől függ.Ha szeretnéd megnyerni a Kos társkeresőt, randin, akkor kalandos természetűnek kell mutatnod magad, de egyben mivel Ő kicsit uralkodó típus, ne Te vezesd a randit. Mármint, ha Te is akaratos vagy, akkor hamar kialakulhat vita, amennyiben nem enged az egyikőtök.
A művészet és hasonló más dolgokat nem nagyon részesíti előnyben, inkább vidd valamiféle kalandosabb helyre. (pl.: lovagolni) Ezen kívül legyen a randi közeli, beszélgetős. Nagyon érzékeny a szabadságára, tehát ne akard uralni, vagy befolyásolni. Ehelyett nyerd el a szívét elegáns és lovagias módon, és stílussal. Szeret flörtölni, talán mivel nem nagyon akarja a „szabadságát elveszíteni”.
Szeretik azokat a társkeresőket, akinek nagy baráti köre van, vannak befolyásos ismerősei és ráadásul stabil egzisztenciával is rendelkezik.

További tudnivalók:
- Légy bátor
- Állj készen bármikor bulira
- Kevés randevú
- Támogasd a kreatív kockázatvállalását
- Mutass mentális éberséget
- Hagyjuk a Kos-t is néha irányítani, randi alatt is akár
- Mutasd, hogy Te nem vagy „lábtörlő”
- Tartsd lendületet a kapcsolatban
- Ne bíráld a Kos tulajdonságát
- Ne mutass nagy ellenállást a változásokban
- Ne légy maradi
- Ne tűnj bénának





A Kos számára vonzó partner

Kihivás, dinamika, izgalmak, változatosság,  férfi és női erő. Fontos aromantika, nemes érzelmek, szenvedély. Erős, érdekes, figyelmét ébren tartó , alkalmazkodó, odaadó partner való neki.





A Kos szerelmes könyve


Joanne Harris : Csokoládé

Ulpius-ház, 2007
.Ismeretlen, titokzatos fiatal nő, Vianne Rocher érkezik a kis faluba, Lansquenet-be, és megnyitja "csokoládézóját" - a tenyérnyi kávézóval kombinált csokoládéboltot. Végre van egy hely, ahol elsuttoghatók a titkok, megszellőztethetők a sérelmek, kipróbálhatók az álmok. Amikor Vianne húsvétra csokoládéfesztivált szervez, a falu egész közösségét megosztja... Íme az első olyan regény, amelyben a csokoládé elfoglalja a maga méltó helyét. A tartalmas, okos és franciásan pajzán könyv valamennyi érzékszervnek irodalmi ünnepet kínál. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése