PÉLDAKÉPLET - Érdemes-e a tanfolyamot elvégeznem?

Részlet "Kérdezd a csillagokat - bevezetés a kérdőasztrológiában" c. hamarosan megjelenő könyvemből További részletek és megrendelés: Undergroundbolt


„Érdemes-e belevágnom a tanfolyamba?”

Érvényesség: az óra ura Jupiter, az aszcendens ura Vénusz. A Jupiter a Vénusz uralma alatt és kölcsönösen is, mert a Vénusz meg a Jupiter uralma alatt, tehát abszolút érvényes ez a képlet. A kérdezőnk egy Vénusz és a Hold. A tanfolyam az ugye a 3-as ház ura lesz, az a Jupiter. A szakmája, amihez kell ez a tanfolyam, az a 10-es ház, a Hold, illetve az a tanfolyam ára is lesz és ennyi a jelölő.





Nézzük akkor a kérdezőnket, ugye ez egy még éppen egzaltált Vénusz a Halakban, de hanyatló házban és ilyenkor látjuk azt, hogy nagyon fel van indulva a kérdező, mondjuk nagyon szeretne valamit, nagyon odavan érte, vagy rá van pörögve, de nincsen mozgástere. Tehát nem tőle függnek a dolgok, ez bizony ilyenkor nagyon frusztráló lehet.

 Van egy olyan tapasztalat is, hogy az ilyen egzaltált kérdezőket nem nagyon tudja befolyásolni az ember. Szerencsére én ezt azért nem vettem észre, a legtöbb ilyen kérdező hallgatott rám egyelőre még, bármennyire fel voltak pörögve, úgyhogy azért próbáljuk meg, hátha lehet rájuk hatni.

A Holdja a kérdezőnek szintén egzaltált, tehát látszik, hogy tényleg nagyon fel van ő indulva, de azért egy picit ellentétes értelemben, mert a 8-as ház csúcsán van sötét házban és a Nappal együttállásban, kombuszta és ez mind a kettő azt jelenti, hogy fél, szorong, aggódik, be van pánikolva. Tehát amennyire szeretné, annyira fél is ettől az egésztől.

Azt látjuk, hogy nagyon szeretné a tanfolyamot, mert a tanfolyam ugye a Jupiter és a Vénusz az teljesen a Jupiter uralma alatt van, meg kölcsönösen egymásra vannak utalva. Ez azt jelenti, hogy nagyon jó lenne neki ez a tanfolyam, ő nagyon szeretné ezt a tanfolyamot és bár ilyenkor érdemes megnézni, hogy milyen minőségű ez a tanfolyam.

Bár ez a tanfolyam csak egy terminust tud felmutatni- igaz sarokházban, tehát ez egy 40 %-os- mondjuk így-, tanfolyam, viszont abszolút használható, ugye sarokházban a mindennapokban használható tudást ad és nagyon jól tudja magát képviselni és ez így is van, mert mondta, hogy az ő szakmájának egy spéci területe. Tehát innen is lehet az, hogy terminus szerinti, nem fedi le a teljes szakmai területet, viszont azon a területen nagyon jó.

És akkor megnézzük az árát is ennek a tanfolyamnak. Az ára az egy egzaltált Hold, mint láthatjuk. Na most azért itt már van egy kis probléma. Tehát egy terminus szerinti tanfolyam hiába sarokházas, az egy egzaltált árral egy kicsit nincs egálban. Bár igaz, hogy ez egy akciós ár, tehát ebből még lehet, hogy engednek, mert a kombusztaság ilyenkor azt jelenti, vagy bármiféle sújtottság, hogy az ár csökken. Tehát lehet, hogy részletfizetésben lehet, vagy kap belőle kedvezményt, ez benne van a pakliban.

Na de mi a bajunk ezzel a tanfolyammal? Egyrészt, hogy a szakmája, amit csinál az a Hold, az nem igényli azt a Jupitert. Ha megnézzük, a Hold sorában nincs ott a Jupiter, tehát tulajdonképpen a szakmáját tudja e nélkül is csinálni. Ami igaz is egyébként, tehát a szakmájában dolgozik, csak mondta, hogy ez egy spéci része lehet a szakmájának, amit mutathat az, hogy ez a Jupiter, mint tanfolyami jelölő… szóval a szakmájának, a 10-es háznak az egzaltációs ura az a Jupiter, amely megegyezik a tanfolyam jelölőjével. Itt látszik, hogy ez egy egzaltáció, tehát valami spéci dolog, spéci része a szakmájának, a tanfolyam kapcsolatos ezzel a spéci résszel, amit ugye ő nagyon szeretne.

Na de nem is ezzel a tanfolyammal van itt probléma, ami ugye szerencsés is- a Szerencsepont is ott áll a Jupiter mellett-, hanem azzal, hogy az ára az sajnos pont a 8-as ház csúcsán van, az ár, tehát a Hold és az szemben áll a 2-essel, tehát oppozícióban van a 2-es ház csúcsával. Tehát több jel is utal arra, hogy túl drága ez a kérdezőnek, nem éri meg kifizetni a tanfolyamot, vagy nem lesz rá pénze, vagy nem éri meg az árát. A 10-es ház ura romlásba teszi a 2-es ház urát, illetve opponálja a 2-es ház csúcsát, ahogy az előbb mondtam. Ez ugye azt jelenti ilyenkor, hogy esetleg valami olyan kiadás jöhet, ahonnan hiányozna az a pénz, amit ő elkölt a tanfolyamra.

Más ilyen ellentételezős dolog nem is volt, tehát ami ellene mondott volna, inkább ez az anyagi probléma, meg hát a kérdező nagyon félt, mert hogy nem magyarul, hanem angolul lett volna a tanfolyam és hogy ő ezt bírná-e. Ilyenkor ugye a kérdező méltóságát kell alapjáraton megnézni, hogy ha az a kérdés, hogy bír-e valamit, képes-e rá, meg tudja-e csinálni és azért azt látjuk, hogy az egy egzaltált Vénusz még, tehát az bizony szerintem simán bírná, még akkor is, ha most azt gondolja, hogy nem. Azért gondolja azt, mert hanyatló házban van, egyrészt.

Másrészt meg mit látunk arra a Vénuszra? Van sajnos egy Szaturnusz kvadrát, ami ugye azt jelenti, hogy ha az a Vénusz nem tudja fogadni a Szaturnuszt, tehát nem áll a Szaturnusz uralmában, egzaltációjában vagy két kisebb méltóságában, akkor lesújtja az a Szaturnusz őt és sajnos a Vénusz nem áll, csak a Szaturnusz terminusában áll, az kevés ahhoz, hogy védekezni tudjon. Tehát ez a Szaturnusz bizony lesújtja a kérdezőnket. Ettől egyrészt érezheti úgy, hogy ő semmire nem képes, leginkább elvégezni a tanfolyamot, illetve jöhetnek olyan problémák is a mindennapokban, ami elveszi az ő erejét és ez lehet ugye 4-es ház- ingatlannal kapcsolatos, vagy szülőkkel kapcsolatos, vagy 5-ös házzal, például a gyerekekkel kapcsolatos dolog, de minden más is, ami ezekhez a házakhoz kötődik.

Ezek után a kérdezőnek kell eldöntenie, hogy elmegy-e a tanfolyamra.

A visszajelzés az, hogy nem ment el végül is és jött egy nagy kiadás, ami jelződött a képletben, hogy tartalékolni kellene a pénzt és hát emiatt nem is tudta volna fizetni mostanában a tanfolyamot, úgyhogy érdemes megnézni az ilyeneket, hogy fel tudjunk rá készülni és aztán ne vágjon bele a villám, hogy ott állunk minden tartalék nélkül. Erre is nagyon jó a horary, hogy ilyenekre figyelmeztet m

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése