NAP AZ OROSZLÁNBA LÉP

Legfőbb vágya a siker, a hatalom és az uralkodás, energiáit mások elismeréséből, sikereiből, kreativitásából nyeri. Vállalkozó szellem, büszke, nemes és hiú, aki nyíltan tör a hatalomra és várja el a behódolást. Ért a gyerekekhez, és a szerelemben is jelentős sikereket könyvelhet el. Férfiképe nemeslelkű, büszke és hiú, uralkodásra termett, apaképe is a jóságos uralkodó. Főnöki szerepben parancsolgató, öntelt és beképzelt lehet, aki nem veszi ki a részét a munkából.
Az Oroszlán magabiztosan, bátran tekint a világra. Sugárzó életörömmel cselekszik, amivel másokat is ösztönöz, bátorít. Jó drámai érzéke van. Tudja hogyan tud a legjobban hatni. Igazi királyi fellépése van. Fontos számára, hogy nagyvonalúságát elismerjék. Kituno szervező és nagyon kreatív. Határozottan, optimistán cselekszik, de csak a nagyszabású dolgok érdeklik. Vannak feladatok, amelyeket méltatlannak érez. Számára természetes, hogy a világ kiszolgálja. Az életet játéknak tekinti. Érző szívű, igazságos és jóindulatú. Hajlamos azonban az öntetszelgésre, önteltségre és hencegésre.
Az Oroszlán Ascendensűeknek elkövetkezik az év fénypontja energetikaileg. Most van rá egy hónapjuk, hogy csúcsformában legyenek és megvalósíthassák minden álmukat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése