SZOLÁR 5.


Sikeres területek

Ezt érdemes azzal összefésülni, hogy oké, ezek a fontos területek, de ebből nem mindegyik fog jól működni. Mi az, ami sikeres is lesz ebből? A sikeresen azt értem, hogy jól fog működni az a terület, vagy nem annyira jól. Itt a méltóságokat nézzük, ezt már ismered. Ugye mi az, ami méltóságban van a te képletedben és még sarokházban is van?


A többi is előtérben lesz, amiket felsoroltunk, de abból nem mindig fogod elérni azokon a területeken azt, amit szeretnél. Foglalkozol velük, ott lesz mindig a mindennapjaidban, de nem olyan eredménnyel feltétlenül, amit szeretnél, mert ugye azok peregrinek.
Ehhez még hozzá lehet tenni, hogy ezen kívül még egy darab bolygód van, ami méltóságban van a szolárban, az pedig a Szaturnusz. Ami azért érdekes csak, mert ugyan sikeres területet jelöl az a Szaturnusz, mert ugye uralmi- bár retrográd-, de hát hanyatló házban van. Tehát ezek a területek, amiket a Szaturnusz jelöl, azok jól működhetnek, de csak időnként kerülnek elő, alkalmilag, ezt úgy értjük a hanyatló házat, hogy alkalmilag.
Tulajdonképpen azért ezek a területek fele annyira lesznek sikeresek, amennyire lehetnének. Sajnos a többi előtérben levő bolygó az peregrin (Mars), vagy fall (Nap, Vénusz) - vagyis nem hozza a kívánt eredményt. :/



Ez az alapja az elemzésnek, meg lehet még azt nézni, megkereshetjük azokat a bolygókat még, amik még esetleg magasabb méltóságban állnak. Tehát mi van még olyan sikeres terület, ami lehet, hogy nem lesz ott a mindennapokban, azaz nem mindig fogsz vele foglalkozni, de sikert ígérnek ebben az évben. Vagy azt lehet csinálni, hogyha valamire kíváncsi az ember, tehát az anyagiakra, a párkapcsolatra, a munkára, gyerekekre, bármire, akkor konkrétan megnézni azt az életterületet, hogy azzal mi van a képletben, hogy alakul, ilyeneket lehet.

Úgyhogy így lehet elemezni, ebből már látod, hogy mi az, ami fontos terület lesz, mi az, ami emellett még sikeres is lesz, mi az, ami nem lesz annyira sikeres, illetve mire tevődik hangsúly, hogy milyen dolgok fognak érni és ezek után meg lehet nézni azt, hogyha valaki valamire kíváncsi, tehát párkapcsolatra, vagy gyerekre, vagy lakásra, vagy pénzre, vagy munkára, hogy akkor az hogy működik. Konkrétan akkor belemászunk egy-egy életterületbe, ha érdekel.

Amit még akartam mondani viszont, ezt elfelejtettem. A negatívról jutott eszembe, negatív meg pozitív. Egyet nem mondtam, azt is meg szoktuk nézni, hogy a kártevők, meg a jótevők hogy állnak. Ugyanez, hogy sarokházban állnak-e vagy nem, mert ha sarokházban, akkor sajnos elég sok gondot okoznak. Most sorozatban jönnek nekem ilyen szolár képletek, plusz az enyém is ilyen, úgyhogy nem túl kellemes.

Szóval itt azért egy picit nehezebb lesz ez az év bizonyos szempontból és hát azért ez is jól összecseng, csak nem kellemes azzal, hogy az a Mars ugye ott áll a deszcendensen, ami mindig azért gáz, mert telibe opponálja az aszcendenst. Ezek bizony olyan dolgok, tehát elég húsbavágóan megérzed ennek a Marsnak a hatását. Eleve nem jó, hogy sarokházban áll és még az aszcendensedet is támadja. Olyan kellemetlen dolgokat fog hozni- többek között, mást is hoz-, amik elég kellemetlen dolgok szó szerint, mert van olyan kellemetlenség, ami nehéz, nehéz, de nem érzed annyira húsbavágónak. Na most ez amiatt, hogy az aszcendenst támadja, ez azért a kellemetlenséget fokozza.
mert hogy sarokházas és mindenkinek rögtön így a születésnapnál beindult és kész.

Van-e olyan életterület, ami különösen érdekelne?

Tehát hogy esetleg ezekre, ugye nem véletlenül nézzük a szolárt, mert azt nézzük ugye ugyanúgy, mint egy radixban, hogy mire kell figyelni, mivel kell óvatosnak lenni, mi az, amiben elengedhetjük magunkat,

Egyébként én is azt vettem észre, hogy sajnos a fő témák abban az évben azok így rögtön a születésnap táján rázúdulnak az emberre és aztán azzal kínlódik egész évben,
Persze ezek az egy éven belüli, a szolár által jelzett dolgok mindig a születési képleten belül értendőek.
Magyarán, ha valaki mondjuk nem egy nagyon vidám vagy életvidám ember, akkor hiába mutatja a szolár, nem lesz egy Humor Herold, de azért önmagához képest jobban fog, ezt mindig így kell, mert ez csak egy évre szól. Tehát mindig a keretek között kell értelmezni, hogy ahhoz képest egy kicsit jobbra vagy balra, vagy így vagy úgy mozdulsz el.

A szolárodban  van fényszög ismétlődés? Illetve aspektus 2 bolygó között ami a radixodban is megtalálható? Mert az fontos...az beindít radixbeli folyamatokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése